Witamy witamy:) Zacne grono Troli wita!
Ah muszę dopisać, że mówię w swoim imieniu, bo zaraz znowu się kasta panów obrazi.
Wersja do druku
Serdecznie pozdrawiam Starych Wyjadaczy!
Od jakiegoś czasu jestem na forum, od niedawna szczęśliwy posiadacz 7D.
I ja witam wszystkich. Po kilku latach fotografowania nikonami, zmienilem system na czerwone C. Poki co, obczajam gdzie jest jaki przycisk ;-)
Witam wszystkich, jestem z Minska Mazowieckiego, mam 31 lat i interesuje mnie fotografia w IR.
Pozdrawiam.
Witam wszystkich!
Jestem z Opola.
Moje aparaty to, Canon 5d mark II i 1D mark IV.
Pozdrawiam Starych Wyjadaczy tego forum!
Witam i pozdrawiam wszystkich uczestników forum, mieszkam w UK i od dłuższego już czasu podgladam co tu w fotografii piszczy i nie wychylam sie z postami bo narazie przynajmniej nie mam z czym.
Moja aparatownia to: 50D i trzy tanie szkiełka - C50 1.8, C28-135, Sigma 18-50 i Finepix HS-20.
Jak do tej pory fotografia w moim życiu miała charakter napadowy z częstszymi bądź rzadszymi nawrotami. Oglądając efekty moich pstryków często zadawałem sobie pytanie - po co ja to zdjęcie właściwie zrobiłem, teraz co raz częściej zadaje sobie podobne pytanie ale przed naciśnięciem spustu migawki.
Witamy wszystkich serdecznie :D.
Cześć:)
Czołem wszystkim użytkownikom. Jestem sobie amatorem; fotografią nie zajmuję się dla pieniędzy. Zainteresowanie od dziecka, aktywnie od roku z okładem. Inspiracje z dzieciństwa - Sieff (ach te akty:P), Saudek, inspiracje obecne - Cartier-Bresson (oho!:)
Pozdrawiam pozostałych pasjonatów;)
Witam. Mam 17 lat, fotografia jest moją pasją. Mam nadzieję, żę rozwinę swoje umiejętności po dołączeniu do Was
Cześć, mam na imię Robert. Zajmuję się nie tyle fotografią, co astrofotografią, ale fotki wykonuję dwoma Canonami, więc dziś zarejestrowałem się na tym właśnie forum.
Pozdrawiam
Witaj robson ;)
Witom Wos:shock:
Cześć Wszystkim.
Chyba nadeszła pora coś napisać oprócz samego czytania.
Pozdrawiam i Witam.
Witam wszystkich i każdego z osobna
Szacunek dla wszystkich forumowiczów.
To będzie mój pierwszy post na tym forum.
==
Dzień dobry!
Myślałem, że poszukam powitalnego wątku, a tu taki...
Jako pentaksjan mam zamiar poczytać sobie tu o technikach pstrykania i oświetlania.
:)
czyli ten:
http://www.canon-board.info/sprzet-f...k-5-iis-86056/
Natomiast uważam, że sprzęt ma trzeciorzędne znaczenie, więc w końcu się tu zarejestrowałem;
a często góglownica wypluwała mi właśnie stąd wątki!
Witajcie.
Czesc wszystkim I kazdemu z osobna ;)
Sent from my SGH-T999 using Tapatalk 2
Witam wszystkich forumowiczów.
Witam wszystkich , jestem tu nowa choć forum przeglądam już trochę czasu :)
Pozdrawiam wszystkich :)
SYLWIA "LOVE" - PHOTOGRAPHY
Witam i pozdrawiam Wszystkich, jestem Tu ponieważ chcę zostać Canon i erem
Siemka wszystkim użytkownikom forum ;)
Mam na imię Tomek i od paru dni jestem właścicielem pierwszego swojego Canona którym jest model EOS 60D ;) Przerzuciłem się na ten system z dziadowskiego raczkującego jeszcze systemu Sony :P Już teraz widzę że system Canon to poważniejsza sprawa tak wiec mam nadzieję że gdy będę potrzebował pomocy to tutaj ją znajdę ;)
Pozdrawiam.
Sorki ale miałem doczynienia z A330 i A390 i miło tego nie wspominam :P Zawsze znalazł się ktoś z Canonem ktory mnie zadziwił ) Ale dobrze jak się nie pluje to się nie pluje ;) Zaraz się podporządkuję ;)
Powiem tak. Mnie sony do siebie nie przekonało do siebie ale to też może przez to iż miałem modele z niższej półki ;) Nie ciągniemy tego tematu dalej ;)
Jasne.
Oby z Canonem było Ci po drodze.:)
witajcie,
jestem tu nowa, ale z chęcią dołączę do dyskusji na forum :)
Witam wszystkich!
Nazywam się Bartek, niedawno zacząłem swoją przygodę z fotografią. Walczę na Canonie 600D. Mam nadzieję, że z czasem będę mógł wnieść coś do tego forum. Póki co zaczytuję się wieczorami. Na co dzień zajmuję się oświetleniem estradowym i eventowym, a także oświetleniem dekoracyjnym.
Pozdrawiam! :)
Nie mi to oceniać, ale fakt faktem - fizyka jest jedna. :)
chociaż na forum jestem od 2008, to nie napisałem jeszcze żadnego posta... czas to zmienić a co za tym idzie - czas się przywitać!
Pozdrawiam z kraju sera i czekolady!
Dobry wieczór,
mam na imię Gabi, 16 lat, z Przemyśla. Fotografią mocno się nigdy nie interesowałam, zawsze były to zwykłe pstryki z cyfrówki - jakiś FujiFilm. Dostałam się na profil fototechnika i chcę się w tym kierunku rozwijać.
Pozdrawiam.
Witam serdecznie
Mam na imię Piotr, jestem totalnym laikiem i mam nadzieję , że uda mi się Tu na forum - łyknąć odrobinę wiedzy, która pozwoli mi
choć w 5% wykorzystać możliwości aparatu który ostatnio zakupiłem - Canon PowerShot SX40HS .
Choć przeryłem forum to wiadomości jak na lekarstwo (odnośnie tego modelu) - może ktoś z użytkowników tego modelu, pomoże swoją wiedzą i doświdczeniem
pokonać pierwszy krok do zrobienia w miarę przyzwoitych zdjęć. Bo te które do tej pory zrobiłem, nie zadawalają mojej żony, a żony jak i aparatu nie zmienię - :)
pozdrawiam
Dzień dobry, jak ktoś ze Szczecina lubi szalone stylizowane sesje zdjęciowe w dziwnych miejscach to miło będzie wspólnie poświrować :) z fotografią żyję w zgodzie jakieś 6 lat. Uwielbiam światło naturalne, fotografuję głównie portrety.
Tak trochę nie po kolei bo najpierw zawitałam do innego tematu, a dopiero teraz się witam.
Karolina, lat 25, Poznań, fotoamator mający świra na punkcie muzyki ;) Dlatego też królują u mnie głównie koncertowe foty :)
Dzień dobry!
Witam wszystkich. Co prawda byłem już w innych wątkach ale lepiej późno niż wcale. Jestem fotopasjonatem, uciekinierem z innego systemu. Fotografuję cyfrowo ale też i analogowo. Cenię sobie chwile spędzone w ciemni. Moim konikiem jest portret ale nie mam w nim dużego doświadczenia dlatego liczę na waszą pomoc w zdobywaniu umiejętności. Pozdrawiam.
Witam forumowiczów i dziękuję za dotychczasową znalezioną tu pomoc w wielu, wielu kwestiach. Teraz u Was dawniej u żółtych. Mam nadziję, że czasem i moje wywody okażą się pomocne.
Witam wszystkich forumowiczów !
Witam serdecznie wszystkich forumowiczów jako początkujący user C-B :)
Na forum zaglądam już od 2012r. - natomiast dopiero teraz się ujawniam :)
Witam wszystkim.
Jedną nogą w canonie i jedna w olympusie :D ale to tylko kwestia czasu. Będę czytał i czasem pytał. Ogólnie hobbystycznie sporadycznie zarobkowo. Fotografuje w zależności od nastroju i czasu.
Wszystkim życzę dobrego światła.
Pozdrawiam
Wojtek
Witam ponownie na forum po bardzo dłuuugiej nieobecności.
Mam nadzieję na dłuższy powrót do aktywnej fotografii. Zdjęcia zaprezentuję jak tylko opanuję ich wstawianie :))
Cześć Koleżanki i Koledzy fotografki i fotografowie oraz fotoamatorki i fotoamatorzy oraz zawodowcy i zawodowczynie ;-)
Witam szanowne grono forumowiczow C-B.
Na forum jestem juz od 3 lat aczkolwiek do tego czasu tylko czytalem Wasze ciekawe i pomocne porady w zakresie fotografii.Ze wzgledu iz jestem amatorem w tej dziedzinie i posiadam zbyt mala wiedze w tym temacie (bo nie moge o sobie powiedziec iz mam duza znajomosc czy wiedze w zakresie fotografii kiedy znam podstawowe jej okreslenia i ich dzialania)to tez jedynie zajmowalem tutaj miejsce jak czytelnik w bibliotece.Musze przyznac,ze wiele razy skorzystalem z pomocnych opinii,ktore pomogly mi w wyborze zakupu obecnego sprzetu jaki posiadam jak i w fotografowaniu.Ze swojej strony,zycze wszystkim forumowiczom szybkich i dobrych ujec jak i duzo swiatla.
Pozdrawiam Jacek
Witam wszystkich :)
Witamy serdecznie :D.