Problem masz od wymiany mirror boxa czy miales go do jego wymiany?
Wersja do druku
Problem masz od wymiany mirror boxa czy miales go do jego wymiany?
Jakie macie nr seryjne xxxxx1xxxxxx xxxxx2xxxxxx xxxxx3xxxxxx, może tu będzie jakaś logika i w tej ankiecie może ripek umieścisz takie pytanie?
Problem jest obecny a mirror box wymienili jakiś czas temu (to zlikwidowało jedynie jaja z położeniem czujników). Od kiedy omawiany problem istnieje?-nie jestem w stanie określić bo z korpusem były jaja od początku, więc nie jestem w stanie stwierdzić rzetelnie. Być może od wymiany mirror boxa...ciężko stwierdzić..za dużo różnych czynników, w każdym razie odnoszę wrażenie, że omawiany problem pojawił się nagle. Tak na prawdę nie miałem okazji porobić normalnych zdjęć bo sprzęt przeleżał w serwisie a ja nie miałem do niego żadnego zaufania.Albo czujniki przesunięte, albo nie trafiał, albo ubite szkło, albo rozjazd jak teraz, co chwilę było coś. Jak już z jednym szkłem, po MA trafiał na pewną odległość warunkach dziennych i mało kontrastowych to w pomieszczeniu lub na inną odległość-ani razu i tak w zasadzie zgłupiałem od pewnego czasu.
--- Kolejny post ---
ja mam seryjny xxxxx3xxxxxx
Jakieś nowe rewelacje w tej smutnej sprawie Panowie i Panie?
Moze juz po problemie i nie maja czasu na pisanie, zamiast tego robia zdjecia ? ;)
Również czekam na wieści.
Nawet jeśli habakuk wysłał sprzęt do Berlina w poniedziałek, to chyba za szybko oczekujecie nowych wieści w tej sprawie. 8-)
nie no bez przesady...to, ze generalnie czekam na informację, nie znaczy, że akurat dziś :)
... Może jeszcze by sprawdzić na LV? Może problem jest nie z czujnikami a komunikacja z obiektywani. Na ostrzeniu na detekcje kontrastu ominiesz czujniki i sprawdzisz czy body prawidlowo komunikuje się z obiektywem...
wysyłam dopiero w poniedziałek, niestety - czas nie pozwolił.
--- Kolejny post ---
wysyłam dopiero w poniedziałek, niestety - czas nie pozwolił.