Czytałeś ten temat zanim napisałeś posta?
Wersja do druku
Czytałeś ten temat zanim napisałeś posta?
L-ka czasem wymaga kąpieli ;)
To dla tego mi się zawsze wydaje że niektóre są bielsze niż pozostałe... :P
No ja też ale w przypadku jak się za coś płaci to człowiek się spodziewa jednego i drugiego. Problem jak zwykle w życiu polega na tym, że to nie jest wszystko takie proste i dużo zależy od tego ile się płaci. Przy czym "ile" to nie jest jakiś ustalony poziom odniesienia tylko wielkość względna. Dla jednego 500 zł za zdjęcia to duża suma (spotkałem się z czymś takim) dla drugiego 2000 Euro to nie problem. Przy czym nadal wcale ani jedna ani druga suma niczego dla nikogo nie gwarantuje.
Generalnie można ten temat eksploatować "do końca świata i o jeden dzień dłużej" bez jakiś końcowych wniosków.
Tam gdzie nie ma obiektywnych ocen tylko jest w nich spory udział czynnika "ludzkiego" tak będzie zawsze.
Dyskusja ma już kilkadziesiąt stron(odpadłem przy 19tej) a ciągle nikt nie widział tych sławnych fot za 750zł? :D:D:D
Każdy chyba olał ten topic i te zdjęcia dobre 20 dni temu, a Ty jeszcze czekasz?
tak siedzi od trzech tygodni i czeka ;)
A do mnie dzisiaj doszła informacja, że mój brat ma fotografa "od wszystkiego", tzn. jedna osoba zarówno będzie kręcić film jak i zdjęcia robić :/ strasznie się tego boję...