119 dziwne dolne powieki, szyja jak u żyrafy - ciągnie się aż zza lewej krawędzi kadru...
120 też tylko ucha mi brakuje.
Znowu odbijasz lustrzanie? Nie rób tego! :D A przynajmniej nie w serii kilku kolejnych zdjęć...
Wersja do druku
119 dziwne dolne powieki, szyja jak u żyrafy - ciągnie się aż zza lewej krawędzi kadru...
120 też tylko ucha mi brakuje.
Znowu odbijasz lustrzanie? Nie rób tego! :D A przynajmniej nie w serii kilku kolejnych zdjęć...
Micles, to się nazywa łabędzia szyja :P Mam nadzieję ze moja modelka tego nie przeczyta.
Odbijam lustrzanie. Taka kompozycja mi pasuje.
wreszcie wkleję te stare zdjęcia i będę mogła wrzucić nowe;) Będzie kontrast :D (mam nadzieję...)
121. Nina i Max narzeczeńsko;)
122.
123. chyba jednak podciągnę tu kontrast... jak się wkleja zdjecia na CB od razu do głowy przychodzi milion pomysłów co by tu jeszcze poprawić;)
124.
Przyjemne te zdjęcia, ale jakieś takie bardzo statyczne. Może taka para spokojna?...
Jak dla mnie za dużo patrzenia w obiektyw, trochę tak jakby zdjecia z wycieczki po Warszawie. Stać Cię na więcej! :-)
Sylwio - dziękuję bardzo!:) To była ich pierwsza sesja zdjęciowa w ogóle i sporo czasu minęło zanim się trochę rozkręcili:) Robiłam im też zdjecia ślubne - i stwierdziłam ze chyba należą to kategorii bardziej spokojnych par:)
solver - to są zdjęcia jeszcze z 2008 roku z tego co pamiętam :) To chyba moje pierwsze zdjecia dwóch osób pozujących jednocześnie. No właśnie - pozujących;) I dlatego tak wycieczkowo wyszło:) Wtedy jeszcze tak dobrze nie panowałam nad sprzętem żeby uchwycić ich bardziej dynamicznie (wszystkie bardziej ruchome zdjecia mają ostrość nie tam gdzie trzeba:))
DanielRezmer - dziękuje! Dobrze że Ci się podoba, bo ostatnio sporo się męczę właśnie z kolorystyką:)
Przez następny tydzień rzadko tu będę się zjawiała, bo zaczynam egzaminy ASPowe:) Proszę o trzymanie kciuków i wysyłanie pozytywnych fluidów w stronę komisji:D
Ale od lipca zaczynam robić sesje! Będzie się działo! (mam przynajmniej taką nadzieje:))
Na 121 dziewczyna ma podwójny podbródek, lepiej unikaj póz gdzie takie coś wychodzi, panie nie specjalnie lubią grubo wyglądać, nie tylko na zdjęciach.
hej missgruszka, jakim obiektywem robiłaś wszystkie czy większość z tych fotek na kilku ostatnich stron (i czy ewentualnie to jest pełna klatka) ? jeśli można to nie jest tajemnica ...