idz spać spokojnie, jak coś to rano na szybkie przebudzenie ;).
Wersja do druku
idz spać spokojnie, jak coś to rano na szybkie przebudzenie ;).
hehe o 4:40 ?? bo o tej wstaję
Diodak zatka pocztę polską-wszystkie systemy im się pozawieszają przy takiej ilości paczek i listów jaką diodak musi wysłać:D
ja bym się nie śmiał... kolega współpracuje z róznymi firmami rozsyłając "darmowe" prezenty pocztą (np. kubeczki od jakiejś kawy czy plakietki od jakiś soczków) wysyłając tygodniowo po kilka tysięcy paczek. no i "straty pocztowe" sięgają jakichś 20-30%... :evil:Cytat:
Zamieszczone przez mungo
Kciuki trzymam!!! Kawę to masz u mnie, a może i co ino;)Cytat:
Zamieszczone przez Diodak
Ważne, że jest ktoś co robi coś. Brawo Diodak
Eeee... Siedzi i sie obija wiekszosc czasu :mrgreen:
Eeee... siedzi i zawija to w te sreberka :mrgreen:Cytat:
Zamieszczone przez KuchateK
Albo jeszcze co gorszego :twisted:
tak btw
musiałem podejść w częstochowskim tesco do punktu obsługi (nie lubie tego słowa-kojarzy mi sie... :mrgreen: ) klienta bo coś tam z rachunkiem sie nie zgadzało
patrze a baaaardzo sympatyczna i ładna (na mój gust) dziewczyna pomyka z forumową smyczą; już sięga po moj rachunek żeby zobaczyć co jest nie tak a ja tu nagle: ' a skąd pani ma taką fajną smycz?? '
szkoda że nie widzieliście jakiego raka spiekła - i wydukała odpowiedź że jej brat/chłopak (niedosłyszałem :mrgreen: ) do klubu należy .... szybko sprawdziła rachunek i mi podziękowała
rozbawiło mnie to - już zaplanowałem że jak tylko dostane smycz to tam podjadę sie pochwalić ;-) moją smyczą