Eee, jakiś rozmyty ten Jasiek :mrgreen:
Wersja do druku
Nie trafił tym razem w GO :) był zbyt statyczny ;)
Bangi,
nie pisz postów, tylko baw się nową zabawką
czy probowal ktos sprawdzac dzialanie z dslr controller?
chodzi mi o wifi - czy idzie nagwyać
Czytajac ten niekonczacy sie watek, doszedlem do wniosku ze do 5D I dołączy 6D :D Moze nie nowy, ale zakupoiony w kwietniu za 4200 zl :D / not PL :D
Kupilem tam juz dwie puszki i 2 obiektywy L :) Nie mam zadnego stracha bo aparat ma jeszcze gware :)
To moze daj namiary
Wysyłane z mojego Nexus 7 za pomocą Tapatalk 2
Bangi, gratuluje zakupu i mam nadzieje, że moja opinia delikatnie przyczyniła się do Twojej decyzji. Życze udanych kadrów.
Nie mam 6D za to 5D classic , posiadałem 60D, do rasowego sportu nie podchodzę bo to nie moja działka, natomiast jeżeli chodzi o środkowy to na imprezach daje radę bez problemu, w ciemności wspomagam się lampą z wyłączonym palnikiem i nie narzekam. Pudła się zdarzają ale to z winy własnej i braku opanowania sprzętu do cna. Czasem byłem zaskoczony celnością starej piątki. Tryb servo przy próbach użycia 60% zdjęć z serii użytecznych, tutaj potwierdzę, że bezpieczniej przy małej głębi ostrości stosować środkowy. Jakość obrazka ff+85 1.8 jak zasmakujesz nie będziesz chciał wrócić do cropa, a iso moja stara piątka iso 1600 jest lepiej jak w 60D 3200 , także biorąc 6D będzie przepaść.