Witam.
Mam pytanie czy ktoś z was kupował coś na allegro u sprzedawcy o nicku dobrzyn8,bo handluje domke i newswearem i mam zamiar kupić u niego domke f-2 i pas newsweara?
Wersja do druku
Witam.
Mam pytanie czy ktoś z was kupował coś na allegro u sprzedawcy o nicku dobrzyn8,bo handluje domke i newswearem i mam zamiar kupić u niego domke f-2 i pas newsweara?
Dzięki za info,w takim razie nie ma czego się obawiać ;) a jeszcze pytanie,długo czekaliście na przesyłke? bo mam nadzieje że wysyłka jest z Polski a nie czekanie na towar z USA a potem dopiero wysyłka
Są tutaj może jacyś posiadacze torby lowepro nova 200 aw?
Potrzebuję w miarę kompaktowej, lekkiej i wygodnej torby, która pomieści to co mam w stopce. Budżet do 250zł, myślicie że to byłby dobry wybór? :)
mam problem/pytanie:
moja torba to Hama 210. Nosze w niej czasami duzo sprzętu. Oryginalny pasek na ramię ma rewelacyjną przesuwaną poduchę - dlatego był bardzo wygodny. po paru miesiącach pas okazał się na cięki i za wiotki (mimo że był szeroki) i poskręcał się tak że nie można było go używać.
do torby przepiąłem pas od plecaka mekko (pas identyczny jak w lowepro). zrobiony jest tak iż po środku jest przecięty i wszyta "poducha na ramię". sam pas okazał sie o wiele lepszy bo grubszy (nie szerszy tylko grubszy). Lecz gdy na wakacje włożyłem swoj sprzęt i dowaliłem lapka na łączeniach pas-poducha zaczął się nadrywać. Załamka
chcem kupić pas samochodowy (podobna szerokość i o wiele sztywniejszy niż te) i poszyć pas używając poduchy z pasa Hamy. ale za nim to może wiecie :
1. Czy gdzieś można dokupić sam gotowy pas do torby - wytrzymały
2. Gdzie można kupić karabińczyki takie jak są pasach do przyczepiania do torby (szukałam na necie w dodatkach krawieckich ale takich szerokih nie mogę znaleść)
mam nove 200, mieszcza sie 2 aparaty z obiektywami, dwie lampy + jeszcze ze 2 obiektywy.
to moja 1 lepsza torba i uwazam ze jest calkiem calkiem, chociaz ciezko mi sie przelamac psychicznie do chodzenia z otwarta torba. natomiast otwieranie zamka na szybko jest raczej utrudnione;)