bez sensu trochę dyskusja, te zdjęcia są komiczne i to wszystko
Wersja do druku
bez sensu trochę dyskusja, te zdjęcia są komiczne i to wszystko
nie rozumiem takich komentarzy :|
moim zdaniem mimika może nie zachwyca ale zdjęcia mi się podobają i bron boże nie jestem fanem miclesa :/
i wbrew ogólnie stwierdzonemu zmęczeniu ostatnie zdjęcie akurat mi się podoba najbardziej
aha może faktycznie micles porobisz centralne portretowki, takie jak karol ma w swojej galerii może wyjdą ci lepiej ... niż jemu
No co Ci mam napisać? Tak podoba mi się. Jak pierwszy raz rzuciłem okiem na to zdjęcie to po prostu od razu mi się spodobało. Dziewczyna jest kapitalnie ubrana i właśnie to ramie w połączeniu z poodkrywanymi miejscami robi na mnie świetne wrażenie.
Napiszę to jeszcze raz fota jest dobrze zaświecona i podoba mi się, że dziewczyna jest tak odsunięta od tła (na pozostałych trzech moim zdaniem za blisko stoi, lub leży:roll:)
Zdjęcie przykuło moją uwagę najprawdopodobniej z powodu nagiego ramienia. To nie jest ramię Arnolda. Piękna subtelna, szczupła dziewczyna, w połączeniu z odpowiednio dobranym strojem i pozą dają finalnie kapitalny efekt. Nie będę ukrywał, że oprócz strony technicznej interesuje mnie również kwestia moich samczych odruchów. I znowu muszę napisać, że połączenie techniki fotografa, z urodą dziewczyny wywala mnie na pysk.
Inną sprawą jest to czy micles kazał jej celowo podnieść tę rękę. Z tego co zauważyłem jest jednym z bardziej upierdliwych i męczących forumowicz i pewnie innym forumowiczom by tę podniesioną rękę wytykał. Ja mu nie wytykam bo mnie się podoba i też bym jej kazał tak ją podnieść.
Podejrzewam, że micles po prostu nie zwrócił na to uwagi, ale tak często bywa, że sztuka dzieje się przez przypadek:D
Czacz
(wszystko na czydziścipinć mm - uczę się robić jednym szkłem :D)
Część właściwa - treściwa i ułożona :
544.
545.
546.
547.
548.
549.
Część bonusowa - podobają mi się, ale nie pasują do powyższej historii :
550.
551.
552.
553.
554.
555.
556.
557.
Mam małe zastrzeżenia do obróbki, jakaś taka wypalająca mi oczy, ale cały ostatni set mi się podoba. Bardzo fajne jest 544, może ze względu na ten burdel na zdjęciu.
Bardzo fajne przesłanie na 551, ale ja bym szukał inaczej tego kadru.
Oglądanie, znajdowanie właściciela, targowanie się, zapłata, wynoszenie towaru, przeliczanie utargu.
Fakt, zdjęcia są z różnymi osobami, bo niestety nie można było tam za bardzo szaleć i skakać dookoła - sprzedawcy byli do nas nastawieni raczej negatywnie, ale chyba to, że to są różne sytuacje nie psuje, a może i nawet polepsza, bo właśnie pokazane są różne osoby (jedno i to samo kupowanie w 6 zdjęciach nie przedstawiłoby całego tematu tak rozlegle)...
Historia historią ale, że jej nie ma to fakt. Te zdjęcia nie mówią. Gubi je w większości płytka GO
Raczej mały rozmiar. Szczegółowość pierwszej foty jest zbyt duża, żeby móc to ogarnąć wzrokiem z 800pix miniatureczki...