No jeśli mają być filmy to wybór jest jeden. Tu nie bardzo jest nad czym myśleć.
Wersja do druku
To 5DMkII kręci filmy? Popatrz Pan...
Jak w "Konopielce": "Tyle lat z nim żyję, myślała ja, że on Kaziuk a on Bartosiewicz..." :)
Jaka jest opinia Polskich użytkowników? Jak jest z rynkiem i dostępnością/cenami sprzętu Canona i Nikona? Jaki jest najbardziej logiczny wybór "long term" jeśli chodzi o gear Canona i Nikona w Polsce?
Jestem użytkownikiem Canona i chcę terazkupić FF. Oczywiście wybieram pomiędzy 5D MKII i D700 i nigdy nie myślałem, że kiedykolwiek będę myślał o Nikonie, ale D700 jest rewelacyjny i zacząłem się zastanawiać nad przejściem.
Wasze myśli? Dzieki!
Nie bylo juz z 1000 takich wątków?
Skoro D700 jest taki rewelacyjny, to co Cie powstrzymuje?
Różnica między korpusami jest taka jak między dziewczyną 12-letnią, a 21-letnią, 12-lat to zdecydowanie za mało, 21 w sam raz ;)
JA mam obydwa body i uwazam ze sa fajne :)
UUU ODROBINA HUMORU! :D porownanie fajne i calkiem trafne :) dla mnie tez 12 czasem to za mało i brakuje troche px do ciecia etc wiec nastepna puszka bedzie "starsza" :) bawiłem sie nikonem troche i wywarł na mnie ogromne wrazenie na plus ale szkla mam canona a na 2 systemowosc mnie nie stac :)ale kiedys kto wie .. :D
odpowiadajac powaznie na zadanie pytanie to jesli uzywasz zoomow to nikon jak stalek to canon