no w szoku jestem ... wpłynęło mi już! 360 plnów za 70-200 f4, miesiąc minął, ekspresowo :)
Wersja do druku
no w szoku jestem ... wpłynęło mi już! 360 plnów za 70-200 f4, miesiąc minął, ekspresowo :)
Ja brałem od nich 5D na firme z F-v przez fotoklik.pl, i przez telefon pytalem jak jest z cashback'iem przy takiej opcji. pani powiedziala ze na firme nie ma promocji, ale do faktury wystawiają paragon którego kserokopie dostane razem z F-v. wszystko przyszlo, pudelko cale, bez zadnych śladów majstrowania przy kodach wiec nie wiem z czego wynikają takie różnice w jakości obsługi. jutro wysylam list do canon ireland z nadzieją ze wszystko bedzie ok :).
PS. nie wiem czy kto to w ogole przeczyta, ale chcialem sie serdecznie ze wszystkimi przywitac, bo to moj pierwszy post tutaj napisany (a od czasu do czasu wpadalem poczytac)
pzdr
Filip
ja po dwóch tygodniach dostałem mejla a kilka dni potem zwrot. zaskoczony jestem, bo ja akurat mam takie szczęście, że spodziewałem się zwrotu po kilku miesiącach. jeżeli już miałbym go dostać:)
po prostu priorytetem wysyłać?
Tak, poleconym. Ewentualnie kurier (droższa, pewniejsza wersja) albo zwykły list (tanio, czyli wiadomo jak :) )
no to ja powiem, ze na fakture tez jest cashback. dostalem jakos pare dni temu. miesiac trwalo od momentu wyslania listu i kasa jest na koncie. zero problemow. wyslalem wszystkie kody, nawet ich nie analizowalem, zgloszenie i ksero faktury vat.
przecież w warunkach promocji nigdzie nie jest napisane że na firmę nie można.
Dalej nie wiem jakie kody należy wysłać. Kupiłem 24-70 oraz 580exII. Mam je na jednym rachunku. Teraz pojawia się pytanie, które kody z obiektywu i lampy należy wysłać. Czy ktoś może udzielić mi konkretnej rady? Najlepiej taka osoba co miała lub ma taki zestaw i ubiega się o cash back.
Dzięki
http://canon2007promotions.onlinereb...po&view=promos
Wsio masz opisane po polsku z obrazkami i filmem...
Mam pytanie co trzeba wpisać w rubryce:
- Nazwa Banku jeśli się ma konto w PKO BP ,jak to przetlumaczyć to calość się nie zmieści ?
- Siedziba (miasto) banku to ma być tam gdzie się mieszka czy tam gdzie się zakladalo konto ?
I ostatnie na stronie Canon polska jest zwrot w języku polskim ,wyslać w tym języku i wydrukować czy w języku angielskim .Wydaje mi się że można w języku polskim ,jak wy drodzy koledzy to wysylaliście wersja angielska czy formularz w języku polskim ?
Dziękuję za odpowiedź i pozdrawiam