Odp: Przydatność Samsunga S22 vs aparat foto, rozważania JP.
Cytat:
Zamieszczone przez
robert_b
Tak, choćby po to, aby oznaczyć go jako przeczytany. To jest forum dyskusyjne a nie Twój blog. Jak chcesz pisać swoje mądrości, to załóż sobie bloga i tam pisz.
ok, dyskusyjne tylko zauważ jednak że pytanie dotyczą osób które postulują że należy zamknąć wątek.
Więc im staram się uświadomić że to jest forum dyskusyjne ale skoro nie chcą tego wątku to nie muszą w nim uczestniczyć.... ale jakoś to do nich nie dociera.
A wątek jest o aparat a smartfon i o tym piszę, podsumowanie stanu (na moją wiedzę i doświadcenie w tym z S22U, S23U) na 06.2023 jest w #2628
jp
Ale właśnie wszyscy CHCIELI dyskutować! Na początku. Tylko że Ty ich IGNOROWAŁEŚ! Nie odpowiadałeś na niczyje pytania, prośby o merytoryczne argumenty, zdjęcia...
Teraz też IGNORUJESZ, gdy Ci mówią o tym, bo mają dość właśnie bezsensowności tego wątku. Braku możliwości porozumienia. Niemożliwości dyskusji!
Więc jeśli "piszesz o smartfonie, podsumowujesz swoją wiedzę", a nie chcesz dyskutować, to dobrze Ci napisał @robert_b , załóż se bloga i pisz o czym chcesz! Wielu ludzi tak robi, a Ty nie możesz? Będziesz miał wtedy szeroką i wierną publicznonść, zero hejtu, Ty rządzisz.
Powtórzę to jeszcze raz, bo najwyraźniej przez 270 stron nie dotarło - Jeśli chcesz o czymś pisać i nie życzysz sobie dyskusji, olewasz dyskutantów, to forum dyskusyjne NIE jest miejscem na to. Od takich rzeczy jest blog.
Wszyscy mają GDZIEŚ twoją "wiedzę na temat aktualnej technologii", bo wypisujesz bzdury! ANI JEDNO zdanie w tym cholernym wątku NIE JEST TWOJE! Wszystko to są cytaty z ulotek reklamowych, artykułów reklamowych i z bełkotu jakichś cymbałów, którzy twierdzą, że "nigdy by nie osiągnęli takich zdjęć aparatem"! WSZYSTKO!
Cytat:
Zamieszczone przez
Heldbaum
(...)
Wszyscy mają GDZIEŚ twoją "wiedzę na temat aktualnej technologii"(...)
Masz pełnomocnictwo od WSZYSTKICH???
Proponuję, trochę zluzować.
A widzisz tu kogoś, kto bierze te bzdury poważnie? Kogo fascynują teksty żywcem cytowane z kampanii reklamowych? Wydaje mi się, że raczej Ty powinieneś "zluzować" w tym momencie.
Panowie spokojnie. Gdyby nie Pan Jan to forum dawno by umarło. Najpierw Sony było lepsze, teraz Samsung. Jest o czym pisać i można się pośmiać.
Cytat:
Zamieszczone przez
zdebik
Najpierw Sony było lepsze
Nigdy nie bylo.
:D
W innym wątku ktoś napisał, że wybór fotografa na uroczystości szkolne dokonywany jest przez najbardziej krzykliwe matki w klasie.
Heldbaum, to że ktoś nie zabiera w tym wątku głosu nie znaczy, że go nie czyta i nie ma swojego zdania na temat S22 vs aparaty. Nie ma czegoś takiego jak wszyscy. Tak jak napisał JP, jeśli kogoś nie interesuje wątek niech się nie odzywa. Jest na forum wiele wątków i czy wszystkie są tak aktywne?
Dla mnie ten wątek jest ciekawy nie z powodów fotograficznych (choć niektóre kwestie poruszane przez JP były dla mnie interesujące), ale z powodów socjologicznych...
Cytat:
Zamieszczone przez
NorthPole
ale z powodów socjologicznych...
Powiedziałbym nawet socjologiczno-psychologiczno-psychiatrycznych.
Wątek ma duże walory poznawcze.
Mnie się ten wątek podoba. Taki terapełtyczno-komiczny (dla protagonisty i antagonistów).
@Heldbaum, nie ma o co kruszyć kopii, zacytuje twoje słowa z innego wątku, które tutaj bardziej pasują:
Cytat:
Jesteś bezsilny wobec czegoś, co niektórzy nazywają "demokracją"