To ja tez sie podlacze. Ujdzie cos takiego?
Wersja do druku
To ja tez sie podlacze. Ujdzie cos takiego?
czy się nadaje -nie wypowiadam się bo nie znam dobrze kryteriów,
IMHO że powinno być raczej tak:
butelka po prawej = napis od dołu do góry , ludzie piszący od lewej do prawej = łatwiej odczytują od dołu do góry :) ( tłumacząc: szybciej główka w lewo niż w prawo :) )
LOL. Można wiedzieć w jak magiczny sposób ledy usuwają pryszcze i zmarszczki?
mieszanina promieniowania świetlnego o różnych długościach fal od podczerwieni do ultrafioletu, emitowana przez diody LED o bardzo dużej mocy (nie da się patrzeć na wprost bez bardzo mocnych okularów przeciw słonecznych, podobne używane są w sygnalizacji drogowej oraz w nowych samochodach jako światła stop) stymuluje regeneracje komórek naskórka, wzmaga produkcję witaminy D i zabija bakterie odpowiedzialne za trądzik oraz wszelkiego rodzaju infekcyjne zmiany skóry ... ale to tyko moja teoria ;)
Może masz rację, mi się wydaje że poprostu ktoś miał ciekawy pomysł na chwytliwy gadżet (czego to nie robią nastolatki aby pozbyć się trądziku :) ).
Generalnie to nawet w zwykłego leda nie powinno się patrzeć z bliska (w wiązkę) bo może uszkodzić wzrok. Dobra dość oftopu.
Moje pierwsze próby z żywnością.
Pancolar 50mm f/5, lampa z lewej (150Ws, 1/2mocy) + złota blenda z prawej
Uwagi mile widziane, szczególnie te krytyczne :)
nie to żebym sie znał na tego typu fotografii, ale aż sobie zrobiłem kolację. ;)
moja krytyczna uwaga: tak trzymać!Cytat:
Uwagi mile widziane, szczególnie te krytyczne