Wymiana plytki z punktami AF w 5D, 170zl, ekspresowo tego samego dnia ale trzeba bylo sie umowic telefonicznie na termin.
Wersja do druku
Wymiana plytki z punktami AF w 5D, 170zl, ekspresowo tego samego dnia ale trzeba bylo sie umowic telefonicznie na termin.
I dodatkowe pytanie , czy kiedykolwiek Wam sie zdazylo ze na zytniej zniszczyli Wam sprzet? No zniszczyli to moze za duze slowo , ale np. porysowali obudowe itp? Pozdrawiam
Wiele razy oddawałem im aparaty i zawsze rozbierali je do minimum, tak jak pisał Vitez - baterii nigdy nie brali.
dzięki za wszelkie info. Jutro wysyłka 400D i 30D :/
To po co sugerujesz by dawać sprzęt z baterią "by mieli na czym przetestować", skoro doskonale wiesz, że mają mnóstwo baterii i nie pamiętasz co zrobiłeś z baterią jak swój oddawałeś?
Ja pamiętam, więc napisałem to, co wiem :p .
Przeczytaj swój post #259 będący odpowiedzią na #258 i się zastanów... bo chyba coś Ci się pomieszało...
Ostatnio padl mi 24-105 L
Do wymiany przeslona i IS + regulacja.
Koszt 1120.
Witam.
Przejrzałem cały wątek i nie znalazłem odpowiedzi, jeśli jest w innym miejscu to proszę o linka lub o pomoc.
Dostała mi się para do obiektywu c 10-22 i zostały wewnątrz smugi i plamki. Obiektyw jest na gwarancji. W rozmowie tel. z Żytnią powiedzieli,że mogą to potraktować jako uszkodzenie mechaniczne i gwarancja tego nie obejmuje.
Ktoś może pomóc ile bedzie kosztować wyczyszczenie obiektywu??
Spadku jakości zdjęć nie zaobserwałem, ale denerwuje mnie to.
Dokładnie tego obiektywu nie ma ale znalazłem inne - 50 (nie wiadomo czy 1.8 czy 1.4) = 70zł , 28-105 = 110zł , 70-200 4 L = 235zł .
Wygląda na to że cena zależy od wielkości fizycznej ;) , tak więc chyba możesz sobie przekalkulować jakiej ceny możesz się spodziewać.
Ile może mnie wynieść wymiana migawki w 5D mkI PO gwarancji?