chyba też nabije posta :rolleyes:
diodak a wysłałeś już?
a do mnie też nic nie dotarło... mam czekać?
a jak wpłace drugi raz kase to dojdzie szybciej?
......... jak mówi że wysłał to wysłał
no comments...
^^
blink blink
Wersja do druku
chyba też nabije posta :rolleyes:
diodak a wysłałeś już?
a do mnie też nic nie dotarło... mam czekać?
a jak wpłace drugi raz kase to dojdzie szybciej?
......... jak mówi że wysłał to wysłał
no comments...
^^
blink blink
to ja sobie dobije jeszcze jednego posta :D
Nie mówi wcale, że wysłał wszystko. Wysłał tylko tym osobom, które zamawiały samo ID.
Jak teraz nie przelejesz kaski to potem możesz przegapić wysyłanie zmówienia i trzeba bedzie czekać jescze dłużej. Chyba że nie ci odpowiada takie długie czekanie to jeśli pieniążki nie wpłyną do zamknięcia listy automatycznie anuluję to zamówienie ;).Cytat:
Zamieszczone przez fotoglaf
Panowie, tak się bawić nie będziemy :???:. Trzeci raz zajmuję się tą sprawą i mam dosyć nieuzasadnionej ironi pod moim adresem. Kolego pst przeczytaj uważnie posta o tym co wysłałem i komu, a wcześniej czy doszły już do mnie smycze czy nie.Cytat:
Zamieszczone przez pst
Umawialiśmy się że jeśli będę coś nowego wiedział to dam o tym znać, więc widocznie z jakiegoś powodu smycze nie dotarły, a gdyby to była moja wina to bym na pewno forumowiczów przeprosił.
Myślałem że jak mnie miła pani zapewniła, że smyczki będą u mnie na piątek to będą. Niestety dzisiaj też nie doszły więc zadzwoniłem do nich i... okazało się że nie wysłali :(. Pani się tłumaczyła, że dużo pracowników jest na urlopie itd. Wysłałem ponownie maila (co oni robią z tą pocztą) z adresem do wysyłki i obiecali że dzisiaj wyślą i jutro będą u mnie... zobaczymy :p.Cytat:
Zamieszczone przez RemikP
Narazie ponaklejałem etykiety na koperty to będzie szybciej jak już przyjdą smyczki:razz: .
Dzieki RemikP, szkoda że nie wszyscy umieją czytać... no comment :mrgreen: .Cytat:
Zamieszczone przez RemikP
Diodak...mi możesz wysłać jako ostatniemu...i będę bardzo happy, że wogóle dostałem. Dzięki że zająłeś się tą sprawą...z Twojego posta wnioskuję, że...po raz ostatni :(
Diodak się nieźle wkopał w te identyfikatory. Szczerze współczuje, bo posty niektórych tutaj mogą do pasji doprowadzić;)
A ja cierpliwie czekam, nie komentuję. Jestem wdzięczny Diodakowi, że odwala tyle roboty dla nas. Nie jest lekko i łatwo to wszystko "spiąć" i sfinalizować.
Proszę państwa, więcej pokory, cierpliwości, wiary i zaufania !
Diodak - wielkie dzięki !!! :D
Diodak współczuje.
Diodak - tak trzymaj. Powiedzcie mi tylko, które to id będą teraz wysyłane?
A tak mniej więcej - jak teraz wpłacę kaskę to kiedy (mniej więcej oczywiście :)) mogłbym dostać od Ciebie takie cudeńko ?Cytat:
Zamieszczone przez Diodak
A tak swoją drogą - to, że robisz takie akcje pozwala wierzyć że są jeszcze porządne chłopy na tym swiecie :) Szacuneczek pełny.
pewnie jak się uzbiera jeszcze 99 osób :)