Zapytaj się mamy czy 423 ma poczucie humoru.
Wersja do druku
Zapytaj się mamy czy 423 ma poczucie humoru.
fot.423 jest bardzo dobrą fotografią...reportażową. pokazuje pewną indolencje gospodarzy dworca kolejowego w pewnym mieście. i jakoś mało śmieszne to dla mnie - widocznie za mało wysublimowany jestem. a z technicznego punktu widzenia to nic tylko pozazdrościć.
pozdrawiam.
Przepraszam, ale że niby indolencje pokazuje? W związku z czym? Przecież nawet dla niepełnosprawnej osoby to WC jest dostępne.
Więc nie, to nie jest bardzo dobra fotografia reportażowa. Pokazuje nic. Jeżeli się nie zgadzasz, proszę o wyjaśnienie.
Po prostu nie masz już 12 lat, jakie ma micles psychicznie.
O ile do technicznej strony miclesa jako tako zastrzeżeń mieć nigdy nie mam, to tutaj akurat nie widzę nic poza pstrykiem z kompaktu.
Cóż, kolego allxages, skoro uważasz że byle co i byle gdzie można sobie wieszać i wszystko jest w porządku, to mamy najwidoczniej inną definicję indolencji. kwestia wrażliwości to bardzo osobista sprawa i nie ma jakiegoś sensu nad tym dyskutować. sam fakt, że takiego "kwiatka", który może nasuwać u pewnych jednostek jakieś dziwne skojarzenia, dane mi było obejrzeć, napawa mnie niesmakiem. a zasługa w tym ogromna włodarzy dworca, bo to oni o tym decydują.
Jakoś dziwne, że reklam McDonaldsa przy kiblach nie wieszają :confused:
Ja po prostu nie potrafię dopatrzeć się tutaj związku. Coś złego jest w samych toaletach? A gdzie takie plakaty mają zatem wisieć? Nad ołtarzem?
Akurat McDonalds koło toalet byłby niesmaczny, zwłaszcza jak ktoś biegłby tam z takiej "restauracji" z przysłowiową sraczką. Poza tym jak już pisałem, nie widzę nic w tym obraźliwego dla żadnej ze stron.
No i to raczej nie gospodarze dworca decydują, a reklamodawcy, którzy pewnie za różne miejsca płacą różną kwotę.
co złego jest w samych toaletach? a co złego jest w indolencji?
nad jakim ołtarzem? chyba nie żyjemy jeszcze w państwie kościelnym, ołtarzy na dworcach PKP nie wprowadzili? takie plakaty wisieć mogą wszędzie:w holu głównym, na peronach,w poczekalniach, miejsca jest sporo. dlaczego powiesili akurat koło kibla? to takie dobre miejsce jest?
i mam odpowiedź na swoje pytanie, a niesmaczne zdjęcie miclesa pokazuje, że cokolwiek by tam wisiało to by słabo pasowało, no może z wyjątkiem reklamy papieru toaletowego.
pozdrawiam.
Miejsce takie samo, jak peron, hol główny itd. Idę o zakład, że ten plakat można znaleźć też w innym miejscu. Co tylko pokazuje, jak bardzo źle micles tworzy reportaż wypaczając rzeczywistość.
Z tą różnicą, że akurat McDonalds i toaleta są dość mocno powiązane.