Zapłaciłeś za wysyłkę id i smyczy osobno to wysłałem to co miałem... nie spodziewałem się, że smycze będą pare dni później ;).Cytat:
Zamieszczone przez pejot
Wersja do druku
Zapłaciłeś za wysyłkę id i smyczy osobno to wysłałem to co miałem... nie spodziewałem się, że smycze będą pare dni później ;).Cytat:
Zamieszczone przez pejot
czyli są już szmyczki ?? kurde nie mogę się doczekać, żeby kumpli z pracy powkręcać :)
TO ja wnoszę o założenie osobnego wątku - "Dziękujemy Ci Diodaku". ;)
a ja jeszcze czekam - w małych niasteczkach poczta widocznie tak szybko nie działa :/
Hmmmmmmmm :|
ja też jeszcze czekam
Spoko ja jestem z dużego miasteczka Katowice i też jeszcze nic nie dotarło - poczekamy ;-)
Myślę że nie ma się co niepokoić. Do mnie też nie dotarło, ale czekam cierpliwie (i cicho).
Przecież to wszystko trzeba popakować, zaadresować więc jest z tym roboty, a że Diodak to porządna firma to pewnie niebawem wszyscy będziemy się wspólnie radować.
Cosik mi sie wydaje, że nie mam w najbliższym czasie szans na ID + smycz. Dajcie znać jak się sprawy mają w tym temacie i ile to kosztuje (ID + smycz).
EDIT: własnie wlazłem na formularz, wypełniłem i wysłałem - proszę o info czy to miało teraz sens - jesli tak - szybko wpłacam kaskę.
I jak Diodak doszły smycze w piątek, czy może dzisiaj?