Cichego dane są dość stare.Myślę,że dystrybutorzy sami dokładnie nie wiedzieli wtedy kiedy dostaną puszkę.Towers dzwonił dzisiaj wiec mogło się dużo pozmieniać. Nie ma co obstawiać który jest lepszy bo informacje datami różnią się dość bardzo.
Wersja do druku
Sprostowanie na imprezie był przedstawiciel Canon PL. < dzięki wielkie dla Pana Roberta:-) > i to jego zabawki macałem ;-) NIE JEST TO TEST !!! a jedynie pogląd na sprawe fotki przykładowe swiatło "mieszane" holegeny i inne żarowy... było juz ciemno na dworze a i chyba problem z wyjsciem... dla porownania 5 d i 50 d (ekspozycja przypadkowa)
5d mark II/ iso 3200
http://fotomagic.republika.pl/obrazki/5d.CR2
http://fotomagic.republika.pl/obrazki/50 d.CR2 za chwile...
mam słabe łacze Pozdrówka
W Fotoit przed chwila mi powiedzieli, ze bedzie dopiero po Nowym Roku.
również szacun dl Cichego ale obstawiam towersa. na 6 grudnia ;)
Doświadczenia 20/30D oraz 1D aż tak się tym "macaniem" nie podniecam ;-) czuje lekki niedosyt "obsługi" i AF po 1D... (do którego ciągle się przyzwyczajam) 21 mpx robi swoje to dobra puszeczka jak dla mnie b. mała głebia ostrości z jasnymi szkłami cóż FF... dość wolna praca z 85/1.2to szkło tak ma) w reportażu chyba chciałbym szerszy AF niz przekierowywać..czy bawić sie guzikami.. przyjemne menu na + sprawność AF też na + ( zależy z czym porównywać)
aha 20 minut to zamało zeby wyrobic sobie zdanie na temat tego aparatu napewno krok do przodu Zdjęcie w warunkach dość trudnych napewno lepiej wyjdzie na plenerze ale tu to nawet 20D mi wystarcza :-D
W DPP IMO nie jest źle....detal jest naprawdę niezły,tylko kolorowy szum trzeba zwalczać.Patrzą gdzie faktycznie jest punkt ostrości to znajduję go na mankiecie marynarki bo twarz jest na tylnej granicy GO.Prosimy o jeszcze. W C1 bawiąc się poprzednimi RAWami zamieszczonymi kilkaset postów wyżej także uzyskiwałem gorszą ostrość i mocniejsze zaszumienie. Po prostu DPP to może skromny aczkolwiek moim zdaniem najlepszy ''odrawiacz'' do RAWów z Canona.
tylko jakby bylo jakies male ISO moze to ja bym tez poprosil. Dwa, to szkoda, ze w dpp to do optymalizacji swiatla dziala tylko z nowymi puchami