Co to za "typ"? :)Cytat:
Zamieszczone przez Pszczola
Ja mam dwa: owczarka niemieckiego oraz sznaucera średniego.
Żyją w stadzie. ;)
Wersja do druku
Co to za "typ"? :)Cytat:
Ja mam dwa: owczarka niemieckiego oraz sznaucera średniego.
Żyją w stadzie. ;)
Ano taki jak na zdjeciach pod adresem:Cytat:
Zamieszczone przez KMV10
http://ww.umk.pl/~zalecki/fotki.html
(To nie sa zdjecia 'artystyczne', a dokumentacyjne)
Relax - fotki eleganckie, pies zdrowy i szczęśliwy z nich wyziera. Wydaje mi się, że widziałem podobnego na konkursie agility...Cytat:
Edit - to pies pasterski berneński?
Bernenski pies pasterski. Tylko, ze na agility to one nie za bardzo sie nadaja. Nie ten gabaryt.
Tzn. są szybsze i zwinniejsze jednakże ktoś uznał (właściciel?), że jego pies będzie skakał i biegał w agility no i skakał i biegał. Tam gdzie jeden taki piesek musiał fruwać ten pies po prostu przeszedł. Moja wilczyca po prostu by to ew. staranowała (prawie 60kg masy! - a jej bracia są jeszcze więksi) a tak naprawdę to by przeliczyła ludzi dookoła:)
taaa u nas wystarczy wyjsc z aparatem na ulice i odrazu jest motywacja do biegania :DCytat:
Zamieszczone przez Tomasz Golinski
Cytat:
Zamieszczone przez Jurek Plieth
Poważnie? :D Jeśli tak to BARDZO Ci dziękuję bo ostatnio ze znajomymi się zastanawiałem co to się z kobietami dzieje że muszą się golić :D Genetycznie modyfiokwane kurczaki? Cholera... Nie chcę z przyszłą żoną dzielić maszynki do golenia ;)
A czym się zajmuję? Młodzież! Matura w tym roku (za 4 miesiące :| ) jakoś to będzie.. W planach Politechnika Białostocka / Budownictwo ;) Mam też jakieś tam pomysły co do zarabiania na fot. ale wszystko w swoim czasie :) Jeszcze pytanko do Czachy: Pracujesz w FJ - Auchan? ;)
Tyle, ze niestety 'namawianie' bernenczykow do agility nie najlepiej swiadczy o wlascicielu. Pewnie, ze bernenczyki i za rowerem beda biegaly, ale to jest powolne wykanczanie tego psa. One sa po prostu za ciezkie i treningi do agility czy dlogobiehanie rowerowe wykancza im stawy. Psy te (tak mniej wiecej) po ukonczeniu 2 roku zycia chetnie za to ciagna (ale nie sprintersko) roznego rodzaju wozki, sanki itp. ciezaru niemal dowolnego 9choc w granicach rozsadku - dorosly czlowiek na wozku.sanka na przyklad jest ok). Moj pies to dopiero mlodziez od tygodnia - wczesniej plasowal sie w kategorii szczeniaczkow.Cytat:
Zamieszczone przez KMV10
A ja robie doktorat z fizyki. W tym roku mam sie bronic wiec odczuwam coraz wiekszy brak czasu na foto. Eh, ciezkie zycie :)
Poza fotografia interesuje sie jeszcze astronomia. Jednak na rozwijanie tego hobby mam jeszcze mniej czasu, a od kiedy wywiozlem teleskop do tesciowej, na wies, to juz wogole przez niego nie patrze :( Choc tesciowa odwiedzac trzeba :(
acha, gawryl to twój ziomal :)Cytat:
Zamieszczone przez Gizzmo
a teraz to ja jestem twój ziomal :)Cytat:
Poza fotografia interesuje sie jeszcze astronomia.