Nic nie stoi na przeszkodzie aby na wiosnę zorganizować kolejny zlot w Łodzi, jeżeli oczywiście znajdą się osoby zainteresowane organizacją i uczestnictwem.
Wersja do druku
Nic nie stoi na przeszkodzie aby na wiosnę zorganizować kolejny zlot w Łodzi, jeżeli oczywiście znajdą się osoby zainteresowane organizacją i uczestnictwem.
Bo pogoda nie udało się, więc co mieliśmy robić ?? Poza tym mamy fajne foty z muzeum lotnictwa, ale jeszcze parę osób nie wrzuciło :mrgreen:
Niedzielny plener też jest ok.
Oczywiście jestem jak najbardziej za zmianą miejsca następnego zlotu pod warunkiem, że ktoś go zorganizuje i ludzie będą chętni.
tylko z Krakowa nie ma pociągu bezpośredniego, więc trzeba się będzie autkiem zebrać;) Łódź bardzo chętnie bym zobaczył, a szczególnie jakąś starą ceglaną fabrykę ;)
Taki sam mialbym problem jak bym jechal do krakowa :)
Co do starej no ale może odnowionej cegły to oczywiście manufaktura :)
Zdjęcie jakieś stare pierwsze lepsze znalezione - z arboretum
http://gallery.stonoga.org/v/mcj/pl_...5_001.JPG.html
W google mozna tego sporo znaleźć. W wiosne prawdziwy raj dla makro/przyroda
Pomimo niesprzyjającej pogody i niepełnej frekwencji zlot uważam za bardzo udany. Co prawda byłem tylko w sobotę, ale było bardzo fajnie. Daje kilka fotek. Niestety zimno i deszcz całkowicie zniechęciły mnie do wyciągania aparatu - te które tu pokazuję to jakieś 3/4 ze wszystkich :D Faktycznie trzebaby pomyslec nad przesunięciem zlotu na wiosnę ;) Gdyby jednak tak się nie stało zachęcam do przybywania pomimo pogody, bo na prawdę WARTO!
Kurcze ależ mi szkoda, że nie mogłem/mogliśmy być tym razem na zlocie :-(