Jak dla mnie jest spoko
Wersja do druku
Jak dla mnie jest spoko
jest ok- czekamy na smycze
Tak więc nie odesłałem i nawet 6 sztuk już wysłałem bo nie wszyscy zamawiali smycze ;). A na tych w drukarni za kolor to nakrzyczę nastepnym razem. Jeszcze męczarnia ze smyczami... zaraz do nich dzwonię.Cytat:
Zamieszczone przez pyciu
Edit:
yes!!! w końcu się wbiłem do nich do biura :p. Się okazało że nasze smyczki leżą gotowe (?!?!?) w magazynie. Pani mi grzecznie powiedziała, że jutro wyślą... "to ja sie pytam co... że się z tym tak brandzlujesz..." chciałoby się powtórzyć ;). Cos mi się wydaje, że zgubili moje maile z adresem gdzie trzeba wysłac smycze, przez to zapomnieli ze wogóle coś sie przewala po magazynie bo pani prosiła o podanie jeszcze raz na maila adresu do wysyłki... no total :mrgreen:. Czy nad każdym trzeba stac z kijem i wiercić dziure w brzuchu? No nic... czekamy na tego kuriera do piątku :-D
trzeba było pojechaćtam i jak Zidane...
albo powiedzieć w rozmowie telefonicznej to, co Materazzi Zidanowi ;)
ja dostałem swój kawałek plastiku dziekuje bardzo Diodaku
a ja mam pytanie, jak jest ten formularz teraz do zamawiania to jak ktoś 3 tygodnie temu tam złożył zamówienie to sie załapał na tą ture teraz? czy sobie jeszcze dłuuuuuuuugoooo poczeka??
Już miesiac temu zamówienia były w drukarni także napewno bedziesz musiał poczekać ;).
Proszę bardzo... mam nadzieję, że do pozostałych 5-ciu osób przesyki też dotarły :).Cytat:
Zamieszczone przez GaGacek
Dzięki w imieniu synka za ID, który doszedł do mnie wczoraj- jakby nie było gadki o "wejściu w zieleń" to bym nawet nie zwrócił uwagi. Jest git.
P.S.
Diodak, w sumie to mogłeś poczekać z tym ID i wysłać razem ze smyczami które też zamawiałem...
Ja też dostałem! Bardzo dzięki!