lol
ale cyc mam fajny, szkoda ze tylko na zdjeciu :rolleyes:
Wersja do druku
lol
ale cyc mam fajny, szkoda ze tylko na zdjeciu :rolleyes:
Przekopiowuję treść tutaj, bo mnie z nowego tematu wykopali ;)
Witam!
Jestem nowy na tym forum.
Pstrykam Canonem A-1 oraz EOS-em 500n.
Chętnie bym poznał ludzi z Poznania. Może by zorganizować jakiś wspólny plenerek? (jak już się pogoda poprawi i wyjdzie w końcu słońce...)
Nie wiem skąd i kto Cie wykopał ale na poznańskie spotkania zapraszam.
A przy okazji jestem posiurany http://www.flickr.com/photos/wojtass/3177392465/
:D
Witaj studencie:)
Plenerki sa co jakis czas, obserwuj ten temat i dołączaj:)
Jestem jeszcze winny jakiś backstage...
Podoba mi się ten niebieski zafarb. Ogólnie widać dobry warsztat. Nice, Silentboy :P
Danveld - wiecie coś o jakimś przejściu podziemnym z z tego waszego schronu do budynku po drugiej stronie ulicy ? :)
cichy, a widziales tam jakies przejscie:P? bo ja takowego nie znalazłem:P
na tyle, na ile mamy źródła historyczne, to ten schron był dużo razy przebudowywany. ale te wszystkie tunele itp to bajki tylko
Czy istnieje możliwość naprawy obiektywów? Jeżeli tak, to czy można w Poznaniu gdzieś to zrobić? Bo mam obiektyw Canona do mojego A1, 50mm f1.4, i niestety przesłona nie domyka się (tylko do zakresu f4). Można coś z tym zrobić?
często polecany adres:
http://www.emiasto.org/firma232840_f...rzewsk i.html
proponuję termin nastepnego spotkania- tym razem plenerku, bo moze ( powinno) juz byc ciepło
a mianowicie 22 marca 2009, miejsce - nie mam pojecia, byle by było powietrze :D
jak dzień wagarowicza, to dzień wagarowicza, robie sobie wolne od nauki... szkoda tylko, że 21ego mam zajęcia z rysunku, wiec... 22 powinien wszystkim pasowac, bo to niedziela..
ja tam nie wiem, ja sie nie doczekalam nawet fotek z poprzedniego wypadu, a tu planowany jest kolejny:rolleyes:
(tak tak to był wyrzut hahahahahhahaha :P)
a na serio - niemozliwe, zebym na wszystkich zdjeciach az tak koszmarnie wyszla... yyyy... tego.... prawda??:roll:
ej a moze skoro to 1 dzien wiosny to zaszalec jakos, jakis image walnąć, albo pod jakims haslem przewodnim to zrobic...
ja ofkors nie musze byc materialym biologicznym (wiem wiem - przejadłam sie ;) ), ale jakos towarzysko zawsze mi sie wypady CB mega-mega podobają :)
Ja mam 22 turniej w siate, więc odpadam :)
oj ja mam kilka pomysłów, ale one sa niesprecyzowane.. temat moze by - wiosna i jej oblicza, o:D
Jak co to wstępnie się zapisuję. A tu coś na poprawienie humoru nie daje w dowcipach bo nie znajdziecie a jest mroczne jak cholera :D http://patrz.pl/zdjecia/futro-na-all...nimowa-modelka
Ebru nie spodziewałem się po Tobie :) Ja wiem że w portrecie jestem cienki bolek i zdecydowanie lepiej wychodzą mi flaszki, pizze i młotki no ale bez przesady :) Podobno cycki Ci się podobały.Cytat:
sie nie doczekalam nawet fotek z poprzedniego wypadu
no przeciez pisalam ze mi sie fota mega podoba, no ileż razy trzeba Cię chwalić? :P
ale tyyyyyle było ich robionych, ze ja bym chciala wiecej:mrgreen:
elo elo, na następny plener ja się bardzo mocno piszę ;)
może ktoś chciałby się udać do budyneczku na ul grunwaldzkiej na wprost glaxo smith clein?
miescilo sie tam kiedyś kilka firm, także oddział DHL, od jakiegoś czasu budynek jest opuszczony i mocno dewastowany (po oknach nie widac prawie sladu), wumalowany spreyami....
płotu w zasadzie nie ma....
hm?
Hej a można się do was dołączyć? :-D
W końcu zostaję w Poznaniu na weekend w który jest plener :-)
Ja od razu mówię, że na lokalizacjach się w ogóle nie znam i nic nie zaproponuję i się zgadzam na wszystkie propozycje :-)
:) no ja bym z chęcią poszła, bo mimo, że przejezdzam obok od kilku lat, ale nie zawitałam
poza tym, jestem otwarta na inne propozycje, ponieważ jak narazie to tylko byłam z Wami w Swarzędzu oraz kilka razy w Budomelu...
ost zaintrygował mnie duży dom, przy ulicy lutyckiej - jadąc od ronda obornickiego w stronę dabrowskiego, na wysokości golęcina, po prawej stronie wśród drzew.. ale słyszałam różne opinie na ten temat, tylko tam chyba mozna samochodem tylko, albo "z buta" od koszalinskiej
Watson jak o biomasę chodzi to wiesz... maxmodels.pl i jazda :D
jestem za
Podczas meczu Warta - Podbeskidzie odbywającego się na surowym, mrocznym "stadionie" przy Drodze Dębińskiej 12, dostrzegłem dwie piłkarskie fotoreporterki. Uwieczniłem je na tym, bardzo niedoskonałym zdjęciu:
Czy ktoś z szanownych forumowiczów rozpoznaje którąś z nich?
Ta po lewej to ewidentnie Gunia : poznaję po butach :D
no ej..
ps. właśnie skończyłam obrabiać zdjęcia :D
aha, ta druga to moja kumpela, lupa... a ja byłam tylko w zastępstwie za brata ^^ spodobało sie mnie jednak i chyba sama sobie skołuje akredytację...
ps. micles a skąd znasz moje buty? one som przeciez nowe no.. :(
oj trzeba było sie przedstawic czy coś, by był jeden znajomy więcej ;D
heh racja Gunia - tez typowalem ze to Ty :p
hmm lupa nigra? czy jakoś tak?
z ciekawosci pytam :]
Takie pytanie trochę poza konkursem ale nie tak do końca :-P
Kto wie gdzie kupić w Poznaniu jakiś film 6x6?? Najlepiej na początek bw i od razu jakbyście polecili coś dobrego to bym był w ogóle dźwięczny :-D
P.S. miał ktoś z was doczynienia z niejakim Startem B??
ta, tak.. znasz ja?
goomis- ja niestety ci nie pomoge...
Nie wiem czy jeszcze mają ale kiedyś w ccs-ie były tak od tyłu w bramie na Nowowiejskiego ładnie w lodóweczce. Generalnie pytaj Qtka on się bawi średnim.Cytat:
Kto wie gdzie kupić w Poznaniu jakiś film 6x6??
Dawać mi tu większą Gunie w tej kolejarskiej kamizelce :)
fotoma na polwiejskiej? ja w kilku miejscach 6x6 kupowałem i żeby kupić film 120 to nie problem. gorzej z 220...
co do klisz 120..to tak jak Danveld mowi, na polwiejskiej najwiekszy wybor i zawsze z lodowki :))
a fotoreporterka to pewnie, ze gunia samo zlo :)))
a buty..hm..Ci w Wildy tak sie noszą :)))
lepiej większych zdjęc nie dawac, wyglądałam koszmarnie, bo od 9 latałam cały czas i lustra nie widziałam...
ale koniec z tym
co z plenerem moi mili?
Jak zamówisz ładną pogodę to dajemy gdzieś może po prostu botanik?.
a botanik juz otwarty będzie?
botanik jest czynny od 1 maja - 31 października wiec raczej odpada
a może chodziło wcześniej o palmiarnię? bo przeglądałam cały topic po łepkach i gdzieś coś było na ten temat....
btw...z czystej ciekawości, aczkolwiek na ten termin sie raczej napewno nie uda - ktoś byłby zainteresowany zdjęciami w rzeźni?
ja bym z chęcią do rzeźni skoczył Mona:)
ja jestem w ogóle za wypadem.. ludzie, muszę sie wyluzować przed majem ^^
ps. chaves a kolegę też weźmiesz? ;> zawsze jedna osoba więcej
chavez --> młyn? hmmmm a to mnie teraz zaskoczyłeś....
co do niedzieli.. jeśli ten budynek na wprost glaxo, to trzeba pomyśleć o czymś jeszcze chyba, gdzieś w okolicy?
A dlaczego rzeźnia by się miała nie udać?? ;->
Zdecydujmy(cie) się na coś bo potem już nie mogę zostać na weekend a chętnie bym was poznał wszystkich :-D
Ja się nie znam więc nie proponuję ale napewno deklaruję przybycie :-D
dobra, tworze listę i niech się wpisują ci, co bedą...
1. gunia
2....
i ustalmy miejsce... fajnie by było dor azu z dojazdem, bo sama pewnie tramwajem pojadę czy coś...
i znowu w weekend jak wyjezdzam? ehh złosniki.. mi to piatki rano na ogół pasują:p
Jak będzie fajne miejsce to idę i nie będziesz musiała tramwajem jechać :)
zbieracie sie i zbieracie :)... w miniony weekend....Swarzedz...opuszczone przy Lidlu...takie ustrzelilem :)
pozdrowionka :)
lepszze niz nasz rodzimy wiedzmin:p