Strona 117 z 302 PierwszyPierwszy ... 1767107115116117118119127167217 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 161 do 1 170 z 3013

Wątek: Poznań - surowe, mroczne może ktoś zna?

stuudent
    Guest

Domyślnie

Czy istnieje możliwość naprawy obiektywów? Jeżeli tak, to czy można w Poznaniu gdzieś to zrobić? Bo mam obiektyw Canona do mojego A1, 50mm f1.4, i niestety przesłona nie domyka się (tylko do zakresu f4). Można coś z tym zrobić?

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez stuudent Zobacz posta
    Czy istnieje możliwość naprawy obiektywów? Jeżeli tak, to czy można w Poznaniu gdzieś to zrobić?
    często polecany adres:
    http://www.emiasto.org/firma232840_f...rzewsk i.html

Uzależniony Awatar gunia1990
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

proponuję termin nastepnego spotkania- tym razem plenerku, bo moze ( powinno) juz byc ciepło
    a mianowicie 22 marca 2009, miejsce - nie mam pojecia, byle by było powietrze
    jak dzień wagarowicza, to dzień wagarowicza, robie sobie wolne od nauki... szkoda tylko, że 21ego mam zajęcia z rysunku, wiec... 22 powinien wszystkim pasowac, bo to niedziela..

Coś już napisał Awatar ebru
    Miasto
    pozzz...

Domyślnie

ja tam nie wiem, ja sie nie doczekalam nawet fotek z poprzedniego wypadu, a tu planowany jest kolejny:rolleyes:
    (tak tak to był wyrzut hahahahahhahaha :P)

a na serio - niemozliwe, zebym na wszystkich zdjeciach az tak koszmarnie wyszla... yyyy... tego.... prawda??

ej a moze skoro to 1 dzien wiosny to zaszalec jakos, jakis image walnąć, albo pod jakims haslem przewodnim to zrobic...
    ja ofkors nie musze byc materialym biologicznym (wiem wiem - przejadłam sie ), ale jakos towarzysko zawsze mi sie wypady CB mega-mega podobają
    come to the dark side (we have cookies)

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Ja mam 22 turniej w siate, więc odpadam
    O obiektywach wiem prawie wszystko

Uzależniony Awatar gunia1990
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

oj ja mam kilka pomysłów, ale one sa niesprecyzowane.. temat moze by - wiosna i jej oblicza, o

Uzależniony Awatar Qbexus
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Jak co to wstępnie się zapisuję. A tu coś na poprawienie humoru nie daje w dowcipach bo nie znajdziecie a jest mroczne jak cholera http://patrz.pl/zdjecia/futro-na-all...nimowa-modelka

sie nie doczekalam nawet fotek z poprzedniego wypadu
    Ebru nie spodziewałem się po Tobie Ja wiem że w portrecie jestem cienki bolek i zdecydowanie lepiej wychodzą mi flaszki, pizze i młotki no ale bez przesady Podobno cycki Ci się podobały.
    Ostatnio edytowane przez Qbexus ; 11-03-2009 o 16:19

Coś już napisał Awatar ebru
    Miasto
    pozzz...

Domyślnie

no przeciez pisalam ze mi sie fota mega podoba, no ileż razy trzeba Cię chwalić? :P

ale tyyyyyle było ich robionych, ze ja bym chciala wiecej
    come to the dark side (we have cookies)

Dopiero zaczyna Awatar Monaliza
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

elo elo, na następny plener ja się bardzo mocno piszę

może ktoś chciałby się udać do budyneczku na ul grunwaldzkiej na wprost glaxo smith clein?

miescilo sie tam kiedyś kilka firm, także oddział DHL, od jakiegoś czasu budynek jest opuszczony i mocno dewastowany (po oknach nie widac prawie sladu), wumalowany spreyami....
    płotu w zasadzie nie ma....
    hm?

Pełne uzależnienie Awatar Goomis
    Miasto
    Bydgoszcz

Domyślnie

Hej a można się do was dołączyć? :-D
    W końcu zostaję w Poznaniu na weekend w który jest plener :-)
    Ja od razu mówię, że na lokalizacjach się w ogóle nie znam i nic nie zaproponuję i się zgadzam na wszystkie propozycje :-)
    5DmkIII + S14/2.8 + C35/1.4LmkII + C85/1.2LmkII + C70-200/2.8L + 600EX-RT & 580EXII + Think Tanki (Retro30, Shapeshifter, Skin Set v2) + NEC EA274WMi + Sandisk

Strona 117 z 302 PierwszyPierwszy ... 1767107115116117118119127167217 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów