Czy istnieje możliwość naprawy obiektywów? Jeżeli tak, to czy można w Poznaniu gdzieś to zrobić? Bo mam obiektyw Canona do mojego A1, 50mm f1.4, i niestety przesłona nie domyka się (tylko do zakresu f4). Można coś z tym zrobić?
Czy istnieje możliwość naprawy obiektywów? Jeżeli tak, to czy można w Poznaniu gdzieś to zrobić? Bo mam obiektyw Canona do mojego A1, 50mm f1.4, i niestety przesłona nie domyka się (tylko do zakresu f4). Można coś z tym zrobić?
często polecany adres:
http://www.emiasto.org/firma232840_f...rzewsk i.html
proponuję termin nastepnego spotkania- tym razem plenerku, bo moze ( powinno) juz byc ciepło
a mianowicie 22 marca 2009, miejsce - nie mam pojecia, byle by było powietrze
jak dzień wagarowicza, to dzień wagarowicza, robie sobie wolne od nauki... szkoda tylko, że 21ego mam zajęcia z rysunku, wiec... 22 powinien wszystkim pasowac, bo to niedziela..
ja tam nie wiem, ja sie nie doczekalam nawet fotek z poprzedniego wypadu, a tu planowany jest kolejny:rolleyes:
(tak tak to był wyrzut hahahahahhahaha :P)
a na serio - niemozliwe, zebym na wszystkich zdjeciach az tak koszmarnie wyszla... yyyy... tego.... prawda??
ej a moze skoro to 1 dzien wiosny to zaszalec jakos, jakis image walnąć, albo pod jakims haslem przewodnim to zrobic...
ja ofkors nie musze byc materialym biologicznym (wiem wiem - przejadłam sie), ale jakos towarzysko zawsze mi sie wypady CB mega-mega podobają
![]()
come to the dark side (we have cookies)
Ja mam 22 turniej w siate, więc odpadam![]()
O obiektywach wiem prawie wszystko
oj ja mam kilka pomysłów, ale one sa niesprecyzowane.. temat moze by - wiosna i jej oblicza, o![]()
Jak co to wstępnie się zapisuję. A tu coś na poprawienie humoru nie daje w dowcipach bo nie znajdziecie a jest mroczne jak cholerahttp://patrz.pl/zdjecia/futro-na-all...nimowa-modelka
Ebru nie spodziewałem się po Tobiesie nie doczekalam nawet fotek z poprzedniego wypaduJa wiem że w portrecie jestem cienki bolek i zdecydowanie lepiej wychodzą mi flaszki, pizze i młotki no ale bez przesady
Podobno cycki Ci się podobały.
Ostatnio edytowane przez Qbexus ; 11-03-2009 o 16:19
no przeciez pisalam ze mi sie fota mega podoba, no ileż razy trzeba Cię chwalić? :P
ale tyyyyyle było ich robionych, ze ja bym chciala wiecej![]()
come to the dark side (we have cookies)
elo elo, na następny plener ja się bardzo mocno piszę
może ktoś chciałby się udać do budyneczku na ul grunwaldzkiej na wprost glaxo smith clein?
miescilo sie tam kiedyś kilka firm, także oddział DHL, od jakiegoś czasu budynek jest opuszczony i mocno dewastowany (po oknach nie widac prawie sladu), wumalowany spreyami....
płotu w zasadzie nie ma....
hm?
Hej a można się do was dołączyć? :-D
W końcu zostaję w Poznaniu na weekend w który jest plener :-)
Ja od razu mówię, że na lokalizacjach się w ogóle nie znam i nic nie zaproponuję i się zgadzam na wszystkie propozycje :-)
5DmkIII + S14/2.8 + C35/1.4LmkII + C85/1.2LmkII + C70-200/2.8L + 600EX-RT & 580EXII + Think Tanki (Retro30, Shapeshifter, Skin Set v2) + NEC EA274WMi + Sandisk