również gratuluję wszystkim finalistom i autorowi zwycięskiego nr 4 ( nań głosowałem )
ja sam niestety nie dostąpiłem zaszczytu walki finałowej :( [zestaw 3, nr 20 ]
ale zabawa była fajna
pozdrawiam wszystkich :)
Wersja do druku
również gratuluję wszystkim finalistom i autorowi zwycięskiego nr 4 ( nań głosowałem )
ja sam niestety nie dostąpiłem zaszczytu walki finałowej :( [zestaw 3, nr 20 ]
ale zabawa była fajna
pozdrawiam wszystkich :)
Jak dla mnie też 7 najlepsze, ale wyniki pokazują coś innego ;)
Sam przyznaję się do zdjęcia #5 w finale.
Przyznaję się do kota z nr 16 z zestawu 2. Nie miałam szans z tym czarnym wylegującym się na kanapie ;-) Cóż... Może następnym razem będzie lepiej? ;-)
gratuluję #4 ... ciężko się robi zdjęcia czarnym kotom... ten jest świetnie chwycony :)
Gratulacje dla "kanapowicza" ja jednak dodałbym trochę więcej DOF ... mój kiciuś wylądował na 4 miejscu w klasyfikacji generalnej ... #3.
Dzięki za fajną zabawę i pozdrawiam
Gratulacje dla wszystkich uczestników, wprawdzie nie wszyscy wygrali w temacie zdjęć, ale i tak wszystkie zaprezentowane koty są wspaniałe :-)
A mój? Ucieszył się że dotarł do finału - dostał za to krwisty kawałek mięcha :-) Poniższa fotka wyjaśni o kogo chodzi
Swoją drogą, zanim weźmiecie zlecenie na fotki żabek, jaszczurek itp. to zastanówcie sie czy nie dać kotu urlopu i nie wysłać go do rodziny na wieś. Uchroni to wszystkich od ogromnego stresu ;-) Próba przegryzienia pudełka miała miejsce jak próbowałem namówić gekona do przyjęcia właściwej pozy, a kotek cichcem, za moimi plecami zaczął dobierać się do żabki :?
Rowniez gratuluje, moje zdjecie bylo 7 z zestawu 1. Do finalu sie nie dostalem ale niezmiernie sie ciesze ze moja fotka otrzymala chociaz 1 glos, i wlasnie dla tego jednego glosu warto bylo ja zrobic :D
Ogolnie miala byc ta fotka http://images20.fotosik.pl/97/f2bc9f1201fc830c.jpg ale niestety zanim zaczol sie battle to wyladowala na innym forum i bylo by to niezgodne z regulaminem tutaj. Ale powoli do przodu :D
A mój to ten zdziwiony tygrys w finałowym battlu #7. Dziękuję głosującym na niewdzięcznika. Głosowłam na #1 cudna sprawa uchwycić taki moment.