Dlatego ja narazie dalem sobie z tym spokoj :neutral:
Wersja do druku
Tak w skrócie to najpierw opóźnienia były spowodowane sezonem wakacyjnym, następnie zmianą organizatora (Kubaman zrezygnował z moderowania i chyba z forum w ogóle).
Formuła Zdjęcia Miesiąca jest taka że musi tym się jedna osoba zajmować (adres email itp), stąd brak możliwości by na bieżąco ktoś znienacka zastąpił kogoś, kto się spóźnia.
Tak więc albo życzę cierpliwości albo... nic na siłę.
Też byłbym za takim rozwiązaniem.
Pięć na dzień dzisiejszy, szóstą mam obiecaną :-)
"Fotografia miesiąca" jest konkursem dla użytkowników, jeśli Twój pomysł zyska w śród nich zainteresowanie to możemy zmienić zasady.Cytat:
Po co robić coś nowego jak można robić pod dotychczasowym szyldem? Ja tylko złożyłem luźną propozycję. Nie ja decyduje o tym co i jak.
No nie nikt z administracji tylko kolega który była personalnie i jednoosobowo za ten konkurs odpowiedzialny zrezygnował w dość burzliwych okolicznościach. Październik jest już organizowany na moich zasadach, zdjęcia są zaraz po nadesłaniu wrzucane na specjalnie do tego stworzone konto na imageshack.us (namiary są umieszczone na wewnętrznym forum moderatorskim) i nawet gdyby mnie trafił w drodze do domu piorun kulisty to dowolny moderator może wystawić ankietę,
Do zdjęć nadesłanych na konkurs wrześniowy nie mam wciąż dostępu jak również nie wiem kto i w jakiej liczbie je wysłał, więc nie mogę nawet poprosić autorów o ponowne ich dostarczenie.
No to widze, ze Ordnung wraca :) I bardzo dobrze :)
Ja bym założył wątek pod tytułem Konkurs „Tamtaramta” ( nie chcę na razie podawać tytułu ) bez ankiet itd. Aby użytkownicy zamieszczali zdjęcia w wątku i byśmy zobaczyli czy jest zainteresowanie. A jak nie to zawsze można pozamiatać. :-D
No nie, jak się organizuje konkurs, choćby byłą to tylko zabawa, to zasdy powinny być znane na początku.
No bo jak tych zasad w ogóle nie będzie to co powiemy potencjalnym uczestnikom: wrzucajcie foty, może zrobimy jakiś konkurs, ewentualnie głosowanie albo nagrody, a jak stwierdzimy że jednak nie robimy tego konkursu to sobie o tych zajęciach tylko podyskutujemy ?
Mogę przygotować „zasady” i wysłać na Twoje PW. Też nie chcę nic robić na „łapu capu”
Ale bieda z tą fotografią miesiąca. Praktycznie z tych 6 fotografii tylko jedna wyłamuje się od reszty. Pozostałe są po prostu słabe.
2 sie wylamują choć w inny sposób...analog rulez...hmmm emoty mi brak ;)