-
:) Niecierpliwilem sie juz a tu dzis niespodziewajka, ID i 70-300IS z serwisu na zytniej zapukaly do moich dzwi. Lacze sie w podziekowaniach:grin:
-
No, jest cale i pieknie wykonane :) Tylko dzieki Tobie Diodak zrazilem sie do czegos takiego jak InPost :P Juz przynajmniej wiem ze ta firme bede omijac z daleka ;)
-
Niestety jeszcze do mnie przesyłka nie dotarła. :-( Mam nadzieję że wkrótce będzie.
-
A co z tymi smyczkami? Bo szczescia to w zyciu nie mam ale zawsze to jakas szans na jej zdobycie ;)
-
Pisałem... upominajcie się u Kuchatka o smycze... on mnie już nie słucha ;).
-
-
a z tymi dodatkowymi ? PM'a wyslalem ale nie wiem czy kase przelewac (bo bylo napisane ze jest szansa a nie ze beda na pewno)
-
Kuchatek rozlosował ostatnie trzy smyczki... ale żeby nie było żalu to nie podamy do kogo one trafią ;) będzie niespodzianka.
Co do dodatkowych IDków, dostałem tylko informację że wysyłają do mnie te poprawione, ale już na pytanie czy dodrukują dodatkową partię to nie potrafili odpowiedzieć. Zadzwonię jeszcze raz, a jeśli nie będzie się dało to oddam pieniążki lub zaczniemy zbierać znowu do setki jak będziecie woleli.
-
Witam, czy mógłbym prosić o info czy do mnie przesyłka też dotrze? płaciłem już mega dawno za id i smycz - załapałem sie jeszcze a tu nic...
za tydzien wyjeżdzam w szeroki świat na urlop pocykać również troche fotek, no i myślałem ze jak machne komuś id to ułatwi dostęp do niektórych miejsc :-)))
please o info co i jak... dzięki
-
Pavlik ja tez za tydzien (23-go) wyjezdzam i dokladnie o tym samym pomyslalem.
No coz, moze dojdzie i do mnie?