w drugim kadr mi sie nie widzi. 1 zdecydowanie lepsze. 1:1 ;)
Wersja do druku
w drugim kadr mi sie nie widzi. 1 zdecydowanie lepsze. 1:1 ;)
Van, nie czepiaj się, zaraz będzie, że nie każdy smakosz musi być doskonałym kucharzem ;)
Co jeszcze oprócz lewego oka modelki (mojej kobiety :)) i uciętej nogi...jest ni tak?
ogólnie nia pasuje mi ostry cień a przede wszystkim POZYCJA !!! czy dziewczyna nie może się wyprostować?? bo teraz ramiona ma zgarbione i przez to cała sylwetka sfotografowana z przodu i przy takim kącie wygląda nieładnie i bardzo niekorzystnie (nie piszę broń Boże o samej modelce) - biust "wchłonięty" i bluzka na brzuchu i cały brzuch "zmarszczony" .. niech się wyprostuje.. dopal światłem z większym rozproszeniem i będzie ok.. a i drzewo z głowy wyrasta :mrgreen:
Pozdrawiam
oo.. to o wiele bardziej mi się już podoba.. ale kup dziewczynie "pajączka" ;) - w sumie BW pasuje, bokeh co prawda wygląda na50/1.8 ale może być bo w oczy się za bardzo nie rzuca.. oczy mogłyby być otwarte ale moim zdaniem lepsze od poprzedniego
Bo niby nie wyspana była...a bokeh rzeczywiście dziwny...
Ale niech ktoś jeszcze się wypowie, bo chętnie dowiem się nad czym muszę jeszcze popracować
Powinieneś popracować nad umiejętnością wyostrzania zdjęcia, w skrócie: przeostrzasz.