No ja jestem z tych niezmotoryzowanych wiec prosilbym ktoregos z kolegow... Tylko trzebaby ustalic gdzie sie mamy spotkac wszyscy spotkac ?
[edit] mnie zabierze RobertD.
Wersja do druku
No ja jestem z tych niezmotoryzowanych wiec prosilbym ktoregos z kolegow... Tylko trzebaby ustalic gdzie sie mamy spotkac wszyscy spotkac ?
[edit] mnie zabierze RobertD.
My z canisem prosimy o transport. Nie boimy się jechać z Yoshitaką (to kazał mi canis napisać) no i oczywiście do paliwa się dorzucamy.
Z racji tego, że ja i tak muszę do Krakowa dojechać, jeżeli ktoś z Was nie musi brać samochodu to niech nie bierze - jak pisałem, mam 3 wolne miejsca.
Ustalcie tylko godzinę i punkt zbiórki.
Yoshi, tym razem swoim transportem się zabiorę, bo przyjadę z dziewczyną Agatą i psiną (bardzo ułożoną i kulturalną - mam na myśli pieska;)) Z miejscem gorzej bo gadzina zajmuje tylna kanapę ale widzę że wolnych miejsc jest dość.
Kurcze żal że się nie mogę z Wami przejechać, ale dwa tygodnie zatok mi wystarczą - trzeba się w reszcie doleczyć...
Robert pokaż klasę i 'Twoje patrzenie', Jarek pokaż Canonierom że Najkon rulez, a Ty Canis zadrwij z wszystkich i zrób trabantem wymiatające foty!!!
pozdrowienia z łóżka ;-)
Maciek
Dobra, to skoro już wiemy gdzie to teraz pora zadecydować o porze wyjazdu i miejscu zbiórki. Co do miejsc to zostawiam pole do popisu zmotoryzowanym.
Co do pory to proponuje albo bardzo wcześnie albo wczesne popołudnie. Co Wy na to?
myst: kuruj się kuruj! powrotu do pełni zdrowia życzę!
Chyba u mnie pod chatą ;P
To męska decyzja o której spotykamy się wszyscy i gdzie jest oficjalne miejsce zbiórki???
Pogoda na jutro wygląda tak:
To może zbierzemy się tam, skąd ruszaliśmy na Tyniec - parking przy Prądnickiej koło Fortu Kleparz.
Uuu, aż szkoda dzisiejszej pogody, choć dzień fotograficznie nie był dla mnie stracony;) Domero miejsce jak najbardziej, wieczorem popatrze w ogóle gdzie my jedziemy:)
Wczesne popołudnie? O 12stej? Pamiętajcie, ze dzisiaj w nocy cofamy czas o godzinkę:-/
Myst kuruj się i knuj gdzie wybrac się następnym razem.
Miękkiego światełka Dla WAS wszystkich jutro !
ja niestety mam parę ważnych spraw do załatwienia.
Pozdrawiam!!!
Tracimy godzinke :)
Ja sie pisze ale, nie wiem o ktorej godznie bede gotowy.Narazie śledze wasze odpowiedzi.
Godz 12-ta (nowego czasu) parking przy Prądnickiej koło Fortu Kleparz. Ustalone.
Yoshitaka: 11:30 u nas?
Oki o 12:00.
bawcie się dobrze :) bardzo żałuję, że nie mogę się z Wami wybrać...
Pragnę podziękować wszystkim za wspólny zamkowo-skansenowy plener i pierzastą zagadkę u pod nurza ruin. hihihi
Zeby nie bylo ze na spotach głodni chodzimy...
Pakosław pewnie poszedł na browara :) a swoja drogą to był nieźle napakowany.
Ja mysle ze to byl jednak Pakosław co wspieral krola z łokietka ... a moze pakowal z łokietka ?
Moje strzały :)
Z zamku
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
Że tak się wyrażę, suto musiało być sądząc po stole :mrgreen:
JaBlam
jak zwykle obudziłem sie z ręką w nocniku
Twoja czacha to producent unikatowych pomysłów
a dodać do tego zręczność szopową
to później ręce mnie śmierdzą ;))))))))))))
i jak tam plener
dajcie zdjęcia!
a bylo bylo.. jeszcze dodatkowo jakas narwana bestia zaopiekowala sie pewna zablakaną kurką.. po czym zrobila porzadek w pewnej zagrodzie. Az pierze po ulicy latalo! No wiec co mielismy zrobic.. tyle drobiu na zmarnowanie.Cytat:
Że tak się wyrażę, suto musiało być sądząc po stole
spokojnie, nie tak szybko się je wywołuje..
:DCytat:
spokojnie, nie tak szybko się je wywołuje..
luźno, wrzucaj stykówki ;))))
Skansen
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
To juz wiem czemu ten kot byl taki wkurzony jak go znalezlismy w kosciele..:)
Siedem zyczen spelni sie, jak w tygodniu siedem dni..pomysl dobrze czego chcesz.. moze nową 5 De ....
A ja dziś tylko dwie fotki, na resztę nie mam już siły ani czasu:
1.
2.
ja pierdziu, ale mi żal ;( Super foty !!!
No to moje.... wrzucam calosc bez podzialu na skansen czy zamek.
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
JaBlam
4. jak z katedry, wszystki portrety super
Yoshitaka
3. bardzo fajna
mam wrażenie że twoje fotki są nieco za jasne, szczególnie te ze skansenu
madallenka
dobrze się zapowiada, czekam na więcej :)
1.
2.
3.
4.
5.
6.
Kot jest zarombisty a i ja go też mam, hihi...
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Na dobranoc jeszcze jedno ze skansenu.
acha.. na spotkaniu wspomnialem o stornie galernikow , gdzie organizowane sa fajne wypady i plenery.
www.fotogalerie.pl
Zapraszam w imieniu uzytkownikow.
Gdzie jest ten skansen, który został ostatnio przez Was odwiedzony?
To jeszcze ja parę strzałów; jak zwykle ostatni, ale lało całą drogę i wróciłem umordowany. Starałem się wybrać kadry, które jeszcze nie padły. :)
1. "Gościu przysiądź a odpocznij sobie..."
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
Przy następnej okazji proponuję zrobić zrzutę na kuraka i zrobimy battle "kudłaty vs. kurak". :) Tak, tak - wiem, że to nie humanitarne/ekologiczne/itd. :)
I jeszcze HDRek ze skansenu
9.
Plenerek udany, pogoda smetna ale nie brakowało emocji szczególnie kurom:) Wiedziałem JaBlam, ze nie bedziemy siedziec przy pustym stole:) Brakuje tylko napitków...
Twoje zdjecie nr 10 bardzo fajne. Bardzo podoba mi się 6 Roberta.
Mam małe problemy z komputerem więc "pochwale sie" sie wieczorem;)