Odp: Branża ślubna zdycha...
Cytat:
Zamieszczone przez
michael_key
...wysyp fotopstrykaczy...
Chyba nastąpił ogólny wysyp ludzi, bo elektrycy i taryfiarze narzekają dokładnie tak samo, a pół roku temu narzekali piekarze i lumpeksiarze.
Cytat:
Zamieszczone przez
jacek_73
Chyba nastąpił ogólny wysyp ludzi, bo elektrycy i taryfiarze narzekają dokładnie tak samo, a pół roku temu narzekali piekarze i lumpeksiarze.
W lutym sprzedałem nie kłamiąc chyba 5 kas fiskalnych własnie do lumpeksów więc coś jest na rzeczy :D
Cytat:
Zamieszczone przez
crazy
W lutym sprzedałem nie kłamiąc chyba 5 kas fiskalnych własnie do lumpeksów więc coś jest na rzeczy :D
a to tylko dlatego że wszedł taki przepis skarbowy zmuszający nawet te najmniejsze podmioty do rejestracji sprzedaży...
Cytat:
Zamieszczone przez
jacek_73
Znam jednego fotografa dorabiającego na taksówce i taksówkarza dorabiającego jako fotograf. I nie narzekają.
Cytat:
Zamieszczone przez
Sergiusz
Znam jednego fotografa dorabiającego na taksówce i taksówkarza dorabiającego jako fotograf. I nie narzekają.
Taksówką do ślubu, tego jeszcze nie widziałem ;)
Częsta praktyka wśród posiadaczy lepszych wozów. Ściąga koguta i pasmanterie (jest na folii magnetycznej) i ma przynajmniej dwa tysie za postanie pod kościołem i domem weselnym.
Cytat:
Zamieszczone przez
szambonur
a to tylko dlatego że wszedł taki przepis skarbowy zmuszający nawet te najmniejsze podmioty do rejestracji sprzedaży...
gdybym nie wiedzial nie pisalbym poza tym dla klienta indywidualnego nie na firme dotyczy zmiana
Cytat:
Zamieszczone przez
Sergiusz
Częsta praktyka wśród posiadaczy lepszych wozów. Ściąga koguta i pasmanterie (jest na folii magnetycznej) i ma przynajmniej dwa tysie za postanie pod kościołem i domem weselnym.
To wiadome, chodziło mi o coś w takim stylu:
http://plfoto.com/zdjecia_new2/1915874.jpg :)
Cytat:
Zamieszczone przez
Lulu1988
Taka fura kojarzy mi się nieodparcie z dawną grą Quarantine, co po nałożeniu na tematykę ślubną zbudowało w mojej wyobraźni całkiem ciekawą wizję :-) (przepraszam za lekki OT).
Cytat:
Zamieszczone przez
strideer
Taka fura kojarzy mi się nieodparcie z dawną grą Quarantine, co po nałożeniu na tematykę ślubną zbudowało w mojej wyobraźni całkiem ciekawą wizję :-) (przepraszam za lekki OT).
3 dyskietki (moze 4, memoria fragilia est), kombinacje z config.sys i autoexec.bat, a mimo to przerwa na czytanie ksiazki kiedy gierka sie ladowala...
ale fakt, dawala niezle rade...
Download Quarantine - My Abandonware