Właśnie teraz udało mi się dodzwonić i uzyskać potwierdzenie że będzie.
Wersja do druku
Właśnie teraz udało mi się dodzwonić i uzyskać potwierdzenie że będzie.
No to może spotkajmy się przy skręcie na ul Sławików? Lub tam zaraz obok sklepu z telefonami komórkowymi? Aby każdy wiedział ;)
No dokładnie tam się mozemy spotkać. Dajcie jakieś propozycje jeszcze jednej modelki bo to ważne! :twisted: Chyba ,że ktoś już coś ogarnął więc podajcie tutaj info.
Spotkanie oczywiście aktualne, jak nie to będziemy współpracować z 1 modelką + moze i wizażystka będzie pozować z tego co wiem. Lecz to się okaze na miejscu jakby nie znalazła sie 2 chętna osoba.:cool:
Przepraszam was bardzo ale w ostatniej chwili mi także coś wyskoczyło :/ Strasznie szkoda, że nie uda mi się do was dołączyć. Mam nadzieję, że zobaczę jakieś zdjęcia :)
No i chłopaki jak po sesji? Szkoda, że nie mogłem wpaść, ale praca...
Wrzucajcie, chętnie pooglądam- zresztą MacB ja też jeszcze w studio nie byłem :(
No w końcu można coś napisać :) Więc ja z tej strony chce podziękować Sławkowi za udostępnione studio, Monice za dokonanie cudów na Marzenie, za to należy się ogromny szacun:) .Oczywiście nie może też zabraknąć podziękowań dla ekipy ,która się znowu zmotywowała na przybycie + nowo poznane twarze:).. Zdjęcia oczywiście niedługo w publikacji ,może już jutro :) także mejla od modelki podeślę wam na PW