Zamieszczone przez
marcinradom
Jako, że jestem na etapie kupna obiektywu i szukam we wszystkich możliwych miejscach, trafiłem na stronę sklepu lider24.media.pl, która na na allegro istnieje pod nickiem bluesklep_208. Na allegro oferują obiektyw Canon 70-200/4 w dwóch cenach, różniących się miedzy sobą o 101pln. Ze wszystkich znalezionych ofert te były najatrakcyjniejsze więc wysłałem maila z zapytaniem o dostępność i przekalkulowanie rat. W odpowiedzi dostałem maila, że niestety maja problem z systemem i nie mogą zrobić tego teraz, jednak jak tylko będą mogli to prześlą mi symulację rat. Czekałem trzy doby i nic. Zadzwoniłem więc do tej firmy i poprosiłem o taką kalkulację. Bardzo miła Pani poprosiła bym podał swego maila, na którego wyśle symulację rat. Do dziś nie dostałem żadnej odpowiedzi. Oczywiście nie świadczy to o nieuczciwości tegoż sklepu, jednak z takim podejściem do klienta chyba nie ma czego szukać w dzisiejszych czasach.
p.s.
obiektyw zamówiłem w euroadg, cena minimalnie wyższa, ale raty 40x0%, jak więc było nie skorzystać?