Az tak bardzo? Pierwsza seria tez nie byla idealna i nieco ucieklo im w zolty, czy jakos tak.Cytat:
Zamieszczone przez Diodak
Wersja do druku
Az tak bardzo? Pierwsza seria tez nie byla idealna i nieco ucieklo im w zolty, czy jakos tak.Cytat:
Zamieszczone przez Diodak
A skoro nie przeszkadzał żółty to chyba zielony tym bardziej, nie? ;-)
kolor nadziei...
Witam wszystkich. Jestem nowy na tym forum czy można się jesze zapidać na identyfikator + smycz, czy jest już za puźno?? :???:
a może tak fotke zrobic, tu umieścić i zobaczymy jak to wyszło? ...no chyba że niema aparatu hih. No ale jak smyczy jeszcze niema, to faktycznie można powalczyć jeszcze. co czerwony, to czerwony... Pozdrowionka!
Oczywiście że można, ale trzeba poczekać na nastepna turę produkcji smyczy i ID. Wszystko załatwisz tutaj, komentuj, poznawaj, itd, itd,....Cytat:
Zamieszczone przez SausageDog
Napisz do kolegi Dodiaka ;)
Pozdrowionka!
No jak "fotograf" bez aparatu ;) zaraz zrobię fotkę i sami zobaczycie. Żeby całkiem zielone to nie są, przy świetle żarowym wręcz idealne ale na słonku to tak sobie ;).Cytat:
Zamieszczone przez virpower
Edit:
Zerknąłem jeszcze raz krytycznie na te ideki... nie są złe ;). Powiedziałbym że druk jest nawet dokładniejszy niż w pierwszych dwóch seriach :mrgreen: a tego zielonego w stosunku do poprzedniej serii jest tyle co żółtego w pierwszej. Wieczorem wrzucę fotkę jeśli ktoś będzie chciał popatrzeć bo w tej chwili mam tylko LCD na podorędziu.
no można zobaczyć, ale jak byś ich zjechał :P i zrobiliby w trybie natychmiastowym to czemu nie - a te niech nam zostawią :D:D
Zapraszam do pierwszego posta w tym watku. Choc troche bedziesz musial poczekac, zanim uzbiera sie odpowiednia liczba osob.Cytat:
Zamieszczone przez SausageDog
Od lewej pierwsza, druga, trzecia seria i za każdym razem inny odcień ale chyba nie jest aż tak źle ;). Zresztą z tym kolorem to zawsze mogą powiedzieć, że jak się nie podoba to następnym razem zamawiać kromalin za 80zł sprawdzić czy dobrze wyszło i potem poprawić + dodatkowy kromalin to może bedzie dobry kolor :mrgreen:. Nie jest to plakietka światowego formatu żeby sobie głowę zawracać więc pakuję w koperty i wysyłam bo pewnie kilku niecierpliwych planuje na mnie zamach 8) .
Oj chyba niejest aż tak źle... no myślałem że faktycznie zielenizna wyszła, a fakt - spotkałem się nawet z wydrukiem zielenizny z moich zdjeć no ale to już było nie do przyjęcia, także wracając do sprawy ID`s to myślę że jest ok ;)
Co myślą inni?