Lecimy na szczyt :)
123. Drogowskaz...;>
124.125.126.127.128.129.130.131.132.
Wersja do druku
Lecimy na szczyt :)
123. Drogowskaz...;>
124.125.126.127.128.129.130.131.132.
Tęcza wygląda niesamowicie. Bardzo fajny set, pogoda widzę sprzyjała :)
Raczej zmienna, dzieki czemu mialem przyjemnosc byc na szczycie wsrod tak gestej mgly, widok niesamowity :)
Ani trochę nie przesadzam. Na dobre lub bardzo dobre zdjęcie składają się umiejętności, doświadczenie, odpowiedni sprzęt i miejsce oraz odrobina szczęścia. Spójrz na swoje zdjęcia tak jakby nie były twoje. Są tam wszystkie wymienione przeze mnie cechy. Resztę dopowiedz sam;). Tylko za bardzo w piórka nie obrastaj, bo loty obniżysz i cię telefonem ścignę:D
Dzieki :) milo sie dowiedziec, ze jednak sa postepy :) chociaz taki krajobraz chyba jakkolwiek sie nie sfotografuje, musi wygladac swietnie :)
jest oki widzę, bardzo ładne fotosy kurcze 115 lider setu, potem 117 choć troszkę nie nie bardzo jak dla mnie te czarne chmury(ale to tak tylko dla mnie i to nie krytyka )
Dzieki bananek, ale te chmury sa naturalne ;) nie grzebalem przy nich
Widzisz hudy, z dobrym zdjęciem jest jak z kobietą z państwa islamskiego. Jeżeli chodzi ubrana w burkę, nigdy nie zobaczysz jej naturalnego piękna,ale gdyby ubrała coś podkreślającego jej kobiecość, wtedy będziesz podziwiać ją za każdym razem gdy na nią spojrzysz. Nawet najpiękniejszy widok, krajobraz traci na uroku gdy zwyczajnie schrzanisz kadr lub/i ekspozycję, źle zmierzysz światło. Teraz musisz zachować powtarzalność. Wiem, że góry to masa widoków, ale dobry kadr znajdziesz w wielu miejscach. Niech twoje DOBRE zdjęcia nie będą dziełem przypadku przeplatanego emocjonalnym zachwytem, oczywiście nie sposób nie dostrzec piękna tam gdzie ono jest, lub gdzie możesz go zobaczyć, ale musisz spojrzeć trochę tzw zimnym okiem, takie techniczne looknięcie. hudy, idziesz w dobrą stronę.