O telenowela nam się rozkręca...
Ale... masz świadomość jakim zaufaniem forumowicze darzą "jednopostowców" ?
Wersja do druku
O telenowela nam się rozkręca...
Ale... masz świadomość jakim zaufaniem forumowicze darzą "jednopostowców" ?
No to czekam na autoryzacje "rekina"
I to chyba o czymś świadczy, czyli kto nabije więcej jest Guru?
Tak dokładnie to mnie mowa , z mojej strony sytuacja wyglądała zgoła inaczej
To że poświęcam czas sprawie spowodował przebieg zaistniałej sytuacji,posty na Forum, musiałem dojść kto to był, skoro pozwoliłem mu opuścić miejsce zdarzenia
A nie ciekawi Was jak to było naprawdę ?
Tak jak pisałem pozbieram do kupy i napisze
Czekamy z niecierpliwością :/
No właśnie ja też czekam z niecierpliwością
Może jakaś szczątkowa odwaga cywilna się znajdzie po takim steku bzdur
C.d.n
Niech Bóg broni przed publikacją zdjęć policjantów operacyjnych bez zapikslowanej/zasłoniętej twarzy.Cytat:
ergo: możecie fotografować nawet policjantów operacyjnych, ale niech Bóg broni przed publikacją takich zdjęć!
Cóż obawiam się że się nie doczekam na autoryzacje, rekiniunio dostał taką dawkę adrenaliny że chyba nadwyżke na allegro wystawi. Nawozu też pewnie mu nie brakuje.
Myślałem że spotkam się z większym zainteresowaniem z uwagi na tak burzliwą dyskusje i polemikę z rekiniuniem w temacie.
Wnioskuje że większość uznała go za trola, ale według mnie warto jakoś to sfinalizować, tak aby trole troliły gzie indziej , pośród innych troli ,satysfakcja gwarantowana.
Pisanie w kosmos jest dla mnie bez sensu
Tja, teoria to za mało. Wiem, czujesz się wkurzony, że nie możesz czuć się spokojnie - wręcz się boisz, ale tak na prawdę pokory więcej, bo cechą jest robić zdjęcia i mimo to nie zwracać na siebie uwagi.
Poza tym mieszkasz w mieścinie, gdzie na prawdę jest spokojnie i jeżeli planowałbyś wypad gdziekolwiek indziej, gdzie okazji na prawdziwy reportaż jest o wiele więcej, najpewniej byś się połamał ze strachu ;), a powiedzmy sobie szczerze - ekozactwo z gazem by Ci nic nie dało.
Nie rozumiem na co czekasz? Na oklaski czy słowa zachęty?
Napisałeś że pozbierasz do kupy i coś napiszesz. I na razie każdy z Twoich postów to tylko wygrażanie rekinowi a obiecywanie nam że "coś napiszesz" . Może zamiast pisać takie puste posty i czekać na zachętę - po prostu napisz to coś, co obiecujesz? My cierpliwie czekamy, ale jak jeszcze kilkanaście postów typu "zaraz wam opiszę jaki to rekinek jest naprawdę" napiszesz zamiast konkretów, to naprawdę śmiesznie zacznie wyglądać.