Diodak, przestań się tłumaczyć. Gdybyś miał sam wystrugać te identyfikatorki, to możnaby mieć jakieś wątpliwości o opóźnienia. Ale skoro sytuacja jest od Ciebie niezależna, to pozostaje tylko czekać.
Wersja do druku
Diodak, przestań się tłumaczyć. Gdybyś miał sam wystrugać te identyfikatorki, to możnaby mieć jakieś wątpliwości o opóźnienia. Ale skoro sytuacja jest od Ciebie niezależna, to pozostaje tylko czekać.
Spoko Diodak moja najważniejsza impreza na której mogłbym sie polansować mija w ten weekend.Dni mojego miasta. Teraz to mogę czekac. I w cale nie jestem zły.
"Daleko jeszczeee?"
Normalnie jak osły ze Szreka :twisted: :mrgreen:
No ale takie pytanko: jeżeli będą smycze wcześniej - jak readingowałem (czytałem) na forum, to czy Dodiak będzie czekał na ID i to przesle razem "wybrańcom", czy tez pójdzie to osobno do każdego z zamawiających? Trochę szkoda, bo chciałem to wypróbowac w swoim mieście bo akórat sie trochę dzieje, no ale nic. czekamy ;) Trochę mnie znowu nie było, ale już jestem na jakiś dłuższy czas. tam gdzie jeżdżę - jak mnie niema - to by się plastik przydał (ID-plastik, lub inny trotyl) :)
Żeby tylko nie było wzmianek na Nikonowacach, typu: "uwaga na Canonowców czy Canoniarzy" Pozdrowionka dla EkIpY!!!
A gdzie porzadna :) Na zlot nie pojechal... Eeee :twisted:Cytat:
Zamieszczone przez stratus
Ale odlotowo to wygląda :mrgreen:Cytat:
Zamieszczone przez virpower
hehe - noooo sorki, ale czasem AKÓRAT inna palcóweczka :) HEHE
Witam!!
Zamowilem dzisiaj ID ze smycza... kase wplace w poniedzialek jesli to nie problem jesli tak to prosze o kontakt ze mna...
Pozdro dla wszystkich
Choć niektórzy twierdzili że był z nami (patrz: para towarzysząca) :) ale napewno był z nami duchem :-DCytat:
Zamieszczone przez KuchateK
Ale wracając do tematu to smycze i ID będą realne :) i w odpowiednim czasie.
Identyfikatory dzisiaj doszły (jupiii) ale coś im kolor lekko uciekł w zielony (buuu). Zadzwonię jutro i ich opier.... niczę. Nie wiem co zrobić, bo chyba wypada odesłać i żeby poprawili kolory bo w końcu za to się płaci. Coś mnie zaraz trafi :? no ale smyczy nie ma jeszcze a powinny być też w tym tygodniu także może warto odesłać. Dzwonie jutro z rana zobaczymy co powiedzą. Gdyby nie te kolory to już bym pakował tych którzy nie zamawiali smyczy a tak to ani jednego ani drugiego...