jeśli chcesz zamieścić zdjęcie z tłumem ludzi, a nie masz możliwości zebrania wszystkich pozwoleń, to publikuj jako 'editorial' - nie potrzebne wtedy releasy.
Pozdrawiam,
Wersja do druku
ucze sie angielskiego, ale nie jest on jeszcze na najwyższym poziomi. wytlumaczcie mi jak wypelniz MD dla nastolatków;)
pierwsze pole - imie nazwisko modela
drugie - twoje imie i nazwisko
trzecie - jeśli 'model' to osoba niepełnoletnia to imie i nazwisko opiekuna który podpisuje formularz
podpis świadka? tak
nie wiem bo tego formularza MR nie wysyłałem. Na moim blogu znajdziesz mr który śmiało przyjmują na SS a nie ma takich głupich pól (bo jak np zrobisz 150 zdjęć jednego dnia to się nie zmieścisz z 'photo id' oraz 'description of scene'
Pozdro.,
Witam
Mam pytanie w jaki sposob wyplaca sie pieniadze z Dreamstime. Pytam bo nie chce cos namieszac. Dzieki za podpowiedz
managment area - > request payment
Witam, czy ktos moze mi doradzic jesli chodzi o Alamy. Mam 400D czyli 10Mpix, a nie chca mi przyjac zdjec tzn zdjecia sa mniejsze niz 25 Mb (nieskompresowane) co nalezy zrobic aby spelnic oczekiwania ?? Chyba bez sensu jest powiekszac zdjecia w ps zeby wazyly wiecej.
Pozdrawiam
trzeba powiększać w ps i nie sprawia im to problemu (bynajmniej jeśli robisz to z 10MPix pliku).
Jak?
http://the-art-of-light.blogspot.com...dla-alamy.html
Dzieki, widze ze przejales paleczke od Matki w kwestii oswiecania (nie mylic z oswietleniem) ludzi