Biały, nie napalaj się tak, bo może się okazać, że.... to ten pierwszy na liście będzie obiektywy podawał....:lol::lol:8-):wink:
Wersja do druku
Biały, nie napalaj się tak, bo może się okazać, że.... to ten pierwszy na liście będzie obiektywy podawał....:lol::lol:8-):wink:
Teraz czekamy na decyzję sławka co i jak. No i na pozostały odzew w sprawie modelek oraz wizażu. Wizaż w razie czego mogę załatwić.
Decyzja już dawno zapadła ;) widzimy się w przyszły weekend (niedziela)! Poustawiałem sobie wszystko tak, że w zasadzie będziemy mieli bardzo dużo czasu na zabawę jednak to o której rozpoczniemy pozostawiam pod Waszą rozwagę.
Z tego co widzę będzie ok 8 osób więc moja propozycja podzielenia się na dwie grupy będzie raczej rozsądna mając na uwadze komfort pracy i nie przeszkadzanie sobie ale stresik jak patrzy ma Ciebie 10 osób może być ciekawy ;)
Chłopaki, a jak robimy z tą zrzutką o której wspominaliśmy?
Witam, ja niestety muszę spasować :/ miałem parę niespodziewanych wydatków i nie dam rady zjawić się na zdjęciach :( jak by tego było mało to jeszcze pucha mi szwankuję i będę musiał do serwisu oddać :/ a więc następne koszta. Sorki jeszcze raz za zamieszanie w liście.
1.Bialy_92
2.Natan
3.Zbyszko666
4.kuczi74
5.soltysh
6. MacB
7. szymik
8. Fata
Co do wizażystki to dowiem się jutro lub czwartek wszystkiego, czy będzie dysponowana na niedziele ,jakby nie załatwiła się ta co fata wspominał. No a jak z modelkami??
Odezwała się wizażystka. Modelka jutro powie ostatecznie.
To o której spotkanie i dokładnie gdzie?
No okej. Wkońcu coś ruszyło. Modelki wypadało by mieć 2 aczkolwiek jak wypadnie jedna to nie będzie znowu tak tragicznie jakoś się obejdziemy z smakiem. A spotkamy się myślę koło 11? przy Plazie jeżeli wszystko się ostatecznie dogra do jutra.