ABJ, a w ktorym numerze? może znajde:grin:
Wersja do druku
Niestety w chwili obecnej nie dysponuje jeszcze zdjęciami przesłanymi na konkurs we wrześniu, wystawię je jak tylko dostanę.
Przy okazji chętnym do wzięcia udziału w edycji październikowej przypominam
o drobnej zmianie w regulaminie czyli wysyłaniu maili z żądaniem potwierdzenia przeczytania. W ten sposób będzie łatwiej Wam i mnie.
Aaa... to nr 4/2008:grin: Toś Ty tam dawał cały wywiad (z P. Agą Biegluk) Naprawdę nalezy Ci się szacunek, zarówno za zdjęcia jak i dobry tekst:wink:
Nie zapomniałeś też o nas:
Dziękujemy za ciepłe słowa i również pozdrawiamy:wink:Cytat:
BJ: Portal Canon-Board to najwieksze w Polsce forum Canona. Po zmianie systemu z Pentaxa zalogowałem się na tym forum w celu poszukiwanie informacji o sprzęcie. Bardzo szybko odkryłem, iż nie jest to zwykly sprzętowy portal, ale kopalnia wiedzy fotograficznej i mnóstwo bardzo fachowych i pomocniczych porad dotyczących postprocessingu oraz, przede wszystkim, ludzie. Zawsze pomogą i zawsze służą fachową poradą. Pozdrowienia dla nich.
ehehe to ja dziekuje :) moja pierwsza publikacja ever :)
Teraz trzeba wysyłać tylko z października. Wrześniowe były wysyłane do końca września. Powinny być jeszcze u Kuby, który zrezygnował z prowadzenia konkursu i przekazał sprawę MacGyverovi. Stosować się do zasad konkursu i czekać cierpliwie - może kiedyś zdjęcia konkursowe będą zamieszczane w przyzwoitych terminach.
O ile sie nie myle, to zdjecia z sierpnia tez sie maja pojawic;)
Mylisz się. Sierpniowe już wystawione i sonda dawno zamknięta. Wyniki znane :) . Dwa pierwsze miejsca.
Reszta tu: http://canon-board.info/showthread.php?t=38763
O cho*era, przegapilem:shock: