Ja rowniez jestem chetny na komplet :D
Ja rowniez jestem chetny na komplet :D
Moze by utworzyc liste chetnych, na razie bez wplat i zobaczyc ilu sie uzbiera?
A ja powoli juz zaczynam myslec o tym, ze przesylka do mnie zaginela :(
Nie zaginela napewno.. chyba ze do wiekszosci zaginely. Ja tez na moja czekam i czekam. Juz nwet prosilem zeby bez tych lancuszkow wyslac jesli nie dotarly.. tydzien minal i dalej nic. mimo obietnicy.
Jak to jest mieć rację... 8) :-DCytat:
A najzabawniejsze jest to, że nie ważne jak długo będziemy teraz czekać na te kolejne 2, 5, 10 osób... i tak zaraz po zamknięciu formularza i złożeniu zamówienia pojawią się pierwsi do kolejnej tury. Takie forumowe prawo Murphy'ego
Ciekawe czy miałem rację? :roll:Cytat:
Nie ważne ile razy i jaką czcionką napisano, że to już ostatnia tura - i tak będzie następna.
Pozdrowienia i podziękowania dla Diodaka.
Mój komplet przyszedł tak punktualnie, że aż ciężko to opisać.
Smycz i ID naprawdę fajne... tak fajne, że aż zaraźliwe ;-)
Moim zdaniem to juz lekka przesada z tym oczekiwaniem na przesylke, moze jakies konkretne informacje kto jeszcze pozostal do wyslania bo sytuacja robi sie nieciekawa.
Mniej wiecej od polowy sierpnia trwa proces wysylania identyfikatorow wiec to juz conajmniej trzy tygodnie oczekiwania na przesylke. Moje obawy zwiazane sa wlasnie z takimi informacjami ze duza czesc ludzi juz otrzymala przesylki a nie ma jak zweryfikowac tego czy paczka juz zostala wyslana czy zaginela czy nie zostala wyslana. Przypominam tez ze to nie prezent lecz cos za co kazdy z nas zaplacil.
A jest jeszcze szansa na smycz i identyfikator ??
Do mnie dzisiaj dotarlo. Wielkie dzieki Diodak. Wszystko wyglada bardzo ladnie. Dwustronny ID, solidna smyczka z dodatkowym podpieciem na komorke. Do id mozna sobie fajne malutkie foto dokleic jak ktos lubi. Poniewaz zamowilem 2, na jednym wyprubuje. Zobaczymy jak bedzie wygladac:)