dzięks, w sumie w dpp prawie identyczny plik mi wypluło wiecej problemów miałem w lightroomie
już przez to wszystko sam zaczynam mieć odjazd i widzieć zło wszedzie, walić to, jadę robić zdjęcia :D miłego :D
Wersja do druku
dzięks, w sumie w dpp prawie identyczny plik mi wypluło wiecej problemów miałem w lightroomie
już przez to wszystko sam zaczynam mieć odjazd i widzieć zło wszedzie, walić to, jadę robić zdjęcia :D miłego :D
Wczoraj otrzymałem 6d i jestem pod wrażeniem jak sobie radzi w ciemnościach. Porównując do 5dII to niebo, a ziemia. AF od 5dI przyzwyczajony jestem do centralnego, więc dla mnie było bardziej logiczne przejście na 6d, a nie 5dIII, a i parę tysi w kieszeni. Bałem się o jakość wykonania, ale tu też jest ok. Ma ktoś może automapę na 6d? ;) dla kłócących się polecam dziś http://db.tt/baGp9zW4 prosto z puchy przez wifi do smartfona i w net, bez niezawodnie zawieszającego się PC
Sent from my LT26i using Tapatalk
Powtórzę moje pytanie, czy w cs5 mogę otwierać rawy, podejrzewam, że czeka mnie upgrade do cs6.
Camera Raw plug-in | Supported cameras
:arrow: 6D wymaga ACR 7.3
Camera Raw-compatible Adobe applications
:arrow: CS5 obsługuje wersje od 6.0 do 6.7.
Dzięki Merde, potwierdziłeś moje obawy.
Pytanie praktyczne - czy ktoś ma namiar na szybkę GGS do tego aparatu?
Będzie za dwa-trzy tygodnie,też czekam;Osłona LCD Canon 6D szklana montaż bez kleju Larmor APOL-FP-LRC6D - Osłony LCD - Fripers.pl