Żeby wątek nie stał w miejscu to podzielę się zdjęciami z Pragi :) (wypad majówkowy )
W sumie są już też na stronie www ,ale to zdjęcie musiało się pojawić..
i reszta zdjęć
Praga cz.2 – Ludzie… | ZBYSZKO-PHOTO
Wersja do druku
Żeby wątek nie stał w miejscu to podzielę się zdjęciami z Pragi :) (wypad majówkowy )
W sumie są już też na stronie www ,ale to zdjęcie musiało się pojawić..
i reszta zdjęć
Praga cz.2 – Ludzie… | ZBYSZKO-PHOTO
Zbyszku przypomina mi się akcja z rzeźbienia w lodzie ;)
Jeżeli ktoś nie ma co robić na weekend to może się przejść i zobaczyć wystawione makiety kolejowe w klubie Energetyka.
Co zdjęć Zbycha z Pragi, jak ktoś kiedyś zrobi zdjęcie pustego Mostu Karola bez przechodzących ludzi to będzie "biały kruk" pośród zdjęć ;-)
:lol::lol::mrgreen:
Kto odważny się chce wybrać w niedzielę do Petrovic?
Azael się w Tatrach obija, ale obiecał że do nas wróci.
Zresztą nie ma wyjścia.:D;)
W niedzielę jasne jak najbardziej ale podejrzewam, że będe się czuł jak wypluty z odkurzacza po dzisiejszym wieczorze kawalerskim na który jestem zaproszony. Lecz mam także propozycję na za weekend w którym to :
wydarzy się coś takiego jak
Program
Więc generalnie się zastanawiam czy nie uderzę w okolice katowic. Lecz tego dnia też jest rajd samochodowy w Wiśle,. a raczej jastrzębiu.
No, tor w Petrovicach obadany i zlustrowany.
W końcu dopiąłem swego- jako że do 3 razy sztuka...
:)
Pogoda - lepsza jak w Czerwionce na ten pierwszy raz!
5 godzin ścigania i... prawie udar słoneczny. Koszulka z białej zrobiła się żółta, sprzęt do kompleksowego odkurzania a ja cały z betami do prania.
Taka esencja szaleństw z motocrossem w roli głównej.
Dojazd jest trochę mało przejrzysty, ale z mapką i GPS nie ma problemu.
Jak ktoś będzie na kolejne zawody się wybierał służę pomocą.
Hej trafiłam na forum przez przypadek i pewnie odzywam się nie na temat, ale szukam zdjęć z Petrovic tzn jakiejś galerii może nawet siebie :D
Chcielibyście się podzielić jakimś linkiem ? :)
Moja machina czasu nadaje się jedynie do robienia zdjęć rzeczom nieruchomym przy super świetle :D
ja właśnie startowałam, a że własnego fotografa od zawsze mi brakuje to szukam jakichkolwiek zdjęć :)
Cześć. Pogadamy w Czerwionce na najbliższych zawodach. Jak znasz Ewę Stablę to tym bardziej pogadamy. :) Ona mnie już na.Cytat:
Zamieszczone przez Mroffcia
Ja dopiero jutro będę zdjęcia wstawiał. Możliwe, że mam coś z Twoim udziałem. Napisz do mnie na PW swój numer startowy. Mam wykaz zawodników także znajdę Cię.
Póki co widzę, że Czesi coś już mają:
http://michaelahrabcova.rajce.idnes....ine_19.5.2013/
Pozdrowienia.
Pierwsze i ostatnie dwa... szczenka [sic!] opada. :)
dokładnie, czekam na resztę! :D
A ja dodam takie małe info na czwartek:
e-Godw Niezaleny Serwis Spoecznoci Gminy Godw - News: Gumball 3000 pomknie przez nasz gmin
spróbuje się wybrać , tylko czas będzie ograniczony bo w pracy do 16 no ale..
Tutaj jeszcze update:
przebieg na żywca
Follow the Gumballers - Interactive tweet map
Drugi rzut (albo miot jak kto woli).
Tym razem pokusiłem się o małe novum- bez kolorku.
Ale ostatecznie uznałem, że nie ma to jak kolor...:lol:
--- Kolejny post ---
I jeszcze jeden dorzut.
Ostatnie 3 rulez :)
Krajobraz jakby księżycowy ;-)
Ja tam trochę zieleni jednak widzę...
No chyba, że i na Księżycu rośnie jakaś trawa...
I pokrzywy, których przy torze nie brak, o czym boleśnie przekonały się pewne nogi (na szczęście nie moje). :)
Co niektóre bardzo ciekawe ujęcia Fata. Tor widać też dosyć bardzo ciekawy miejscami (sądząc po fotach). A tutaj moje na razie 2 zdjęcia z wczorajszego przejazdu Gumball 3000:
1.
2.
Hasselhof chyba jechał dość szybko i nie wężykiem bo wczoraj był już w Monte Carlo...:)
Tak ciemno było w tych Świerklanach?
No dobra, kichać Knight Ridera...widać myknął bokiem, bo śpieszył się na Grand Prix Monaco.:lol:
Ja mam jeszcze z tamtej niedzieli. Kurde, czas leci jak wariat.:roll::twisted:
Fajne ujecia:-)
No widzę Fata zdetronizował wątek, czy tam jedną podstronę zdjęciami :D . Ja też czekam w sumie na pierwszy oficjalny wypad na cross wtedy zasypiemy nie jedną stronę zdjęciami hehe :)
Witajcie. Jeszcze coś dołoże ale tym razem pytanie :
KTO BĘDZIE W CZERWIONCE?
W następną niedzielę zawody!
Ja na pewno. Zbyszko też.
Azaela trzymam za słowo (a jak nie przyjedzie, to go przytrzymam za jaja! :lol:) :lol:
A MacB?
Może Dziadka ściągniemy... zasiedział się ostatnio.
Dawajcie z nami!
O ile znowu nie odwołają imprezy... bo ma dalej lać.:|:evil::evil:
Jest i oficjalny plakat. Ale jak Fata wspomniałeś jak będzie lało to jest po zawodach. Kto jeszcze reflektuje?
No co... jajka mi miłe. :)
Słuszne mniemanie!
Słuchajcie, to z reguły jest tak, że lekki deszcz i przelotny nie zabijają tej imprezy, bo za dużo przygotowań pójdzie na marne jak trzeba odwoływać, więc robią co mogą, aby do tego nie doszło. ALe jak lunie za fest, to... kicha.
Także znowu wykonam telefon do vice prezia klubu i najpóźniej rano w niedzielę się dowiemy co i jak- wstawię info gdyby odwołali, ale odpukać- ma być raz lepiej raz gorzej z pogodą, więc rano w niedzielę sporo się może wydarzyć.
Pozdrawiam.
MacB- żyjesz gdzieś tam?
Zobaczymy jak tam wyjdzie ze mną ,ale myślę że spokojnie dam radę. Co do MacB ma się dobrze żyje ,ale zapracowany i to dosłownie.. :D (sam może to potwierdzić). Na cross może się wybierze ale nie będę się za Maćka wypowiadać, tylko tyle wiem co mi przekazał .. :)
Żyję, żyję. Na motocross mam chętkę i wstępnie potwierdzam obecność. Teraz pędzę do urzędu skarbowego grubo się tłumaczyć, może mnie oszczędzą :-(
O której impreza jutro startuje?
Z reguły ok. 12:30- 12:45. Wtedy jest pierwszy wyścig. Wcześniej są treningi.
No to łapcie coś z wczoraj :):)
Ps.
Mam nadzieję ,że się spotkamy na dzisiejszych zawodach :)
Ja mam zamiar się pojawić...
Ja nie mam zamiaru. Ja będę.
Widzicie co za oknami?
CZERWIONKA ZAWSZE RULEZZZ!!!
Do zobaczenia!
Jak przystało - moja zapowiedź..:)
1. Delikatnie :)
2. Poprawnie :)
zacna zapowiedź zdjęc zbyszek :)
Witam. Dziękuję wszystkim, że byliście. Zawsze to raźniej i ciekawiej wspólnie polować na kadry na takiej imprezie.
Szczególne podziękowania dla Azaela - że dotrzymał słowa i się pojawił - nie dość że jaja są to jeszcze i foty będą. A wiem, że upolowałeś co nieco...
Cała czwórka miała wczoraj co robić.
A kurzyło się jak diabli! :)
Pozdrawiam.
Ilość kurzu jak zawsze nadmierna ;-)
No to dawać foty panowie!
A jednak żeś go zdjął jak się wyłożył!
Ładnie!
Ale najciekawsze sytuacyjnie spoza samych motocykli jest z tym lekarzem- fajnie wypatrzone...
Podoba mi się to, że zwróciłeś uwagę na to co podczas zawodów ale jakby z boku.
I ludzie.
Jak widzisz, niewiele trzeba, żeby coś ustrzelić ciekawego.:)
No proszę Azael wrzucił jako drugi :) , Fata, a ty twoje wypociny z 7D pokaż. :) MaC jestem ciekawy jak wychodzi połączenie 70-200 F4 Is z 1DMIII :>