Zamieszczone przez
jaad75
Ja widzę u Ciebie ograniczone umiejętności czytania ze zrozumieniem, co jak na moderatora, jest dość zastanawiające. Ktoś coś napisał - odpowiedziałem, zauważyłeś "powinni", nie zauważyłeś "jak już", kontekstu też nie. Więc jeszcze raz, specjalnie dla Ciebie: JEŚLI ktoś coś powinien, to EWENTUALNIE użytkownicy Canona, a nie ja, jak sugeruje Bechamot. Ale skoro użytkownicy nie uważają, że tego potrzebują...
Napisałem już kilka razy, że to są oczywistości i dziwi mnie, że co chwilę ktoś ma jakieś wątpliwości, co do faktów. Jak widać ma. Napisałem też, że nie uważam, żeby Canonami "nie dało się" robić zdjęć z powodu ich ograniczeń, co niektórzy implikują z moich wypowiedzi - fakty jednak pozostają faktami, to, że ktoś sobie z ograniczeniami tych matryc radzi, czy specyfika zdjęć które robi sprawia, że nie są one bardzo uciążliwe, czy wręcz w ogóle ich nie widzi, nie oznacza jeszcze, że one nie istnieją. I to nie ja wracam w kółko do tego nudnego bądź co bądź tematu.
Abstrahujac od różnego pojęcia, co jest aroganckie, a co nie, nie mam zamiaru, kogokolwiek z Was przekonywać do czegokolwiek, poza zaprzestaniem zaprzeczaniu rzeczywistości.