Zastanawiam się nad kupnem torby, do wyboru pozostały:
LoweproNova 200AW
lub
Hama Defender 200
Posiadam sprzęt Lowepro jestem z niego zadowolony, ale na korzyść Hama przemawia otwarcie typu toploading.
Jakieś sugestie co do wyboru?
Wersja do druku
Zastanawiam się nad kupnem torby, do wyboru pozostały:
LoweproNova 200AW
lub
Hama Defender 200
Posiadam sprzęt Lowepro jestem z niego zadowolony, ale na korzyść Hama przemawia otwarcie typu toploading.
Jakieś sugestie co do wyboru?
A do czego Ci ta torba? Jaki sprzęt chcesz tam włożyć? Ja mam defendera 180 (trochę mniejsza do 200-tki), więc jak masz jakieś pytania to pisz.
A możecie polecić jakiegoś top loadera do którego wejdzie 5D z gripem i założonym szkłem klasy 16-35, 35L, 24LII
Nic ponadto.
Ten grip komplikuje trochę sprawe :(
No właśnie, wiem, ze konstrukcyjnie to jest bez sensu :)
Chodzi mi o to, że zabieram często na spacery body z jednym szerokim jasnym obiektywem. A grip wziął się stąd, że do 40D mam "przyspawany" grip.
Duże szkła z czerwonym paskiem wzbudzają za wiele sensacji na mieście, a idąc z dzieciakami na spacer do parku po prostu niewygodnie się chodzi.
Torbę mam na tyle dużą, że zmieści "prawie" wszystko.
Nowa 5 AW - Rewelacja
Kolejnej torby nie chcę.
Pisząc, że nic więcej nie chcę nosić... no może zabrałbym jeszcze na spacer 85/1.8
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Na ramieniu. Dobra, nie zastanawiałem się nad tym. Ale chyba na ramieniu :)
Torba która nie jest torbą. Ciężko będzie :-) Coś takiego mi chodzi po głowie http://www.thinktankphoto.com/produc...-racer-v2.aspx, ale tanie to to nie jest. I przy okazji trochę duże, bo mieści dodatkowe szkiełko lub lampę. Można nosić na ramieniu, można na pasie.
No rzeczywiście - troszkę większe niz przewidywałem i trochę za drogie :(
Chyba będę patrzył za małym plecaczkiem - łatwiej będzie coś znaleźć