Co trzeba zrobić, aby zdobyć to pozwolenie? Co znaczy cichy sprzęt?:p Lustrzanki zazwyczaj ciche nie są.
Wersja do druku
Co trzeba zrobić, aby zdobyć to pozwolenie? Co znaczy cichy sprzęt?:p Lustrzanki zazwyczaj ciche nie są.
hmmm z pozwoleniem focenia "gwiazd" może być cienko... a cichy sprzęt ?? no mój 300D wali mocno w porównaniu z 10/20D np....
Prtret naturalny, zwraca uwagę,robi wrażenie. Spojrzenie dziewczyny nie pozwala być obojętnym i to wyróżnia to zdjęcie. Jest wiele portretów zrobionych zgodnie z kanonami i po obejrzeniu nie czuje się nic.
swnw
nie raczej ale w teatrze jest za głośny....
pozwolę się z tym niezgodzić ...setki pęknych , fajnie oświetlonych kadrów poprostu jeden za drugim, ja się zakochałem, ale gwiazdy w spektaklach to tylko "nielegalnie się da ...." chyba że ktoś ma naprawde dobre chody w tym temacie ....
A ja moze skromnie tylko nadmienie ze to przeciez zalezy czym ma byc to zdjecie, czy jakie jest tych zdjec teatralnych przeznaczenie. Sam nie robilem, ale czytalem na ten temat to i owo, o czym zreszta napisalem, wiec jakby nie ze mna sie nie zgadzasz. Mozesz potraktowac moj komentarz jako luzna dygresje, a nie jako zaczatek dyskusji - przynajmniej nie ze mna.
ostanie bardzo dobre, świetny kadr, dobra jakość, miła dla oka obróbka :)
reszta mniej mi sie podoba, ale to moze dlatego ze srednio lubie takie fotki.
dzięki za opinie ... a fotka która ci się podobała ... zamieściłem ją niejako na siłę ... jak to można się mylić