Jak u Ciebie z angielskim? Canon USA na stronie udostępnia pełne instrukcje...
Wersja do druku
Nie tylko w 1D są te bajery,sam zresztą z tych cudów korzystam,ale raczej niemożliwe jest,aby przy średniokontrastowej scence aparat doznałby takiego zawirowania.Co innego,gdy w kadrze jest ostre źródło światła,nawet skupione i punktowe,albo kadr z przewagą bieli lub czerni-wtedy ratuje w zasadzie tylko rzut obiektywem na "pełnoletnią szarość", ewentualnie precyzyjnie zrobiony,właśnie pomiar punktowy albo guziczek z pamięcią pomiaru.Dwie działki to kosmos,więc chyba coś jest nie tegez z aparatem,inną kwestią jest,że Canony dosyć chętnie lubią niedoświetlać o 1/3;1/2 EV...
Z naświetlaniem nadal sobie nie radzę. Coś się chyba już z Canonem w tym temacie nie dogadamy. Nie przeszkadza mi to jednak cykać na manualu co i rusz jakiejś fotki.
Tu z ostatniego tygodnia, czy dwóch. Każde z innej bajki, ale to chyba dobrze?
Uploaded with ImageShack.us
Siemanko
Wg. mnie to walisz super foty, chyba córeczka ma predyspozycje na modelkę :)
Pozdrawiam
Śledzę ten wątek już jakiś czas i nie mogę się nadziwić kadrami. Ostatnie zdjęcia jak zwykle - bajka :)
Ładne zdjęcia. Cześć z nich pamiętam z Onephoto (chyba).
Już wiem jak powinny wyglądać zdjęcia mojej córy. Będę obserwował ten wątek tak długo aż dojdę do takiego poziomu ;). Duża doza inspiracji i zachęty. Dzięki wielkie. Foty rewelacyjne!