-
Odp: Prawdziwi profesjonaliści :-)
Cytat:
Zamieszczone przez
cobalt
Wczoraj przejechałem samodzielnie ze Szczecina do Warszawy. Szukam pilota na Rajd Dakar w przyszłym roku.
Mam czapkę pilotkę. Nadaję się ? :mrgreen:
-
Nie ma co sie smiac, takie sa realia i kazdy o tym wie, dlatego jakby "luszczanki" byly drozsze to pewnie mniej bylo by "pro".
Dzisiaj "pro" to nie koniecznie ktos kto robi cos dobrze, a raczej bierze za to pieniadze.
-
Cytat:
Zamieszczone przez
cobalt
O, jaka profesjonalna strona WWW.
Analogicznie do Pani Gabrieli powiem krótko. Wczoraj przejechałem samodzielnie ze Szczecina do Warszawy. Szukam pilota na Rajd Dakar w przyszłym roku.
Skontaktuj się z mężem P. Gabrieli.
-
w sumie jak dajo piniondze to one je biero
odwieczne prawo rynku :)
-
Cytat:
Zamieszczone przez
p0lish
tak się patrzy obiektywem!!!
bo patrzyć trzeba umić nawet obiektywem
-
U nas w Koninie to co drugi reklamujący się to poziom " Gabrieli "...
-
-
Cytat:
Zamieszczone przez
p0lish
Dzięki, jest o czym myśleć, podoba mi się pomysł z bagietką i felgami.
-
Pomysly bardzo oryginalne...:lol:
-
Kto w branży ślubnej jest lepszy, ten kto robi zdjęcia z których tu się naśmiewacie, ale ma klientów i kasę, czy ten kto według siebie robi zdjęcia profi, art, itd, ale wiecznie narzeka że klientów nie ma, bo mu fotoziutki rynek psują?
Przypomina mi się taki wiersz:
Dwaj portretów malarze słynęli przed laty:
Piotr dobry, a ubogi. Jan zły, a bogaty.
Piotr malował wybornie, a głód go uciskał,
Jan mało i źle robił, więcej jednak zyskał.
Dlaczegoż los tak różny mieli ci malarze?
Piotr malował podobne, Jan piękniejsze twarze.
(Ignacy Krasicki)
-
Mnie jako światowca 8-) i bywalca takie egzotyczne zdjęcia ślubne nie szokuja - jest popyt to jest i podaż. Np. jeśli gdzieś na świecie jest poyt na kocinę ( czyli mięso kota) to znajdzie się rzeźnik, który taki towar zaoferuje. Ja bym nie kupił ale jak kto lubi....
Jednak, muszę szczerze przyznać, że krajobrazy pani Gabrieli mnie zaszokowały i poczułem mdłości na ich widok...:shock::o
-
Co za idiotyzm spotkałem tutaj na stronie...ciekawy jestem po co takie strony zostały stworzone? Ludzie Wy naprawdę nie macie chyba żadnego zajęcia tylko latanie po Internecie z palcem w 'dupie'. Porażka. Proponuję zamiast ślęczenia godzinami przed tak bzdurnymi stronami i wpisami zamienić ten czas w porządną uczciwą pracę. Patologia społeczeństwa takiego, które zajmuje się tylko plotami a do tego jeszcze pijaństwem i łajdactwem. DzieńDobryDebile
-
Czy jest na sali lekarz i moderator?
-
jak się poprawiło nicka z dzieńdobrydebile to trzeba jeszcze podpis pod postem poprawić żeby było spójnie.
-
To co? Teraz możemy krytykować personalnie? :-D
-
Cytat:
Zamieszczone przez
p0lish
To się nie dzieje...
-
Cytat:
Zamieszczone przez
dziendobry
... do tego jeszcze pijaństwem i łajdactwem...
... i złodziejstwem "bo każdy pijak to złodziej" cytując klasyka.
-
dziendobry,
Śliczny forumowy debiut. My też cię lubimy.
Ciekawe ilu userów tego forum zdołało, tak jak ty, zarobić czerwoną kartkę za pierwszego napisanego na canon board posta.
--- Kolejny post ---
Cytat:
Zamieszczone przez
Nabla
To się nie dzieje...
Obawiam się, że jednak tak...
-
Przyznam, że miałem przeczucie że taka reakcja jest prawdopodobna. W końcu Pani Gabriela reprezentuje nasze barwy i może zaglądać na CB.
No cóż, nie każdy zaliczył taką ostrą jazdę i nerwy puściły.
-
Jest takie przysłowie - kto sieje wiatr, ten zbiera burzę.
Pani Gabriela zasiała na swej stronie - i zebrała na CB.
My zasialiśmy - i też zebraliśmy.
Jeśli oprócz, ekhem, "udanego inaczej" forumowego debiutu domniemanej pani Gabrieli owo sianie i zbieranie zmotywuje kogoś do chwili zastanowienia nad dotychczasowymi owocami swych działań i pracą nad swoimi umiejętnościami - to będzie z owego siania i zbierania, mimo wszystko, pożytek.
I tym optymistycznym, mimo wszystko, akcentem proponuję zakończyć temat pani G i jakości jej fotoprodukcji.
-
No jasne że zastanowić się warto.
Jednak, ja tak myślę, tu chyba bardziej chodzi nie tyle o "super mega ultra turbo wyczesane" zdjęcia ile o podejście autorki.
To że czyjeś zdjęcia są profesjonalne (nienaganne pod różnymi względami) powinni chyba oceniać ludzie z zewnątrz. Jeżeli ktoś mówi że jest specem i się zna to znaczy że nie zna się na tyle na ile powinien.
Wydaje mi się ze ta pani zagalopowała się w zarozumialstwie albo chyba nie bardzo miarkuje co znaczy słowo "profesjonalizm".
-
Tzn ze kazdemu trzeba przytakiwac, bo krytykujac mozna i "oberwac" od niektorych "pro"?
-
Cytat:
Zamieszczone przez
krakał
dziendobry,
Ciekawe ilu userów tego forum zdołało, tak jak ty, zarobić czerwoną kartkę za pierwszego napisanego na canon board posta.
.
ale sie przestraszył tej czerwonej kartki
-
Cytat:
Zamieszczone przez
dziendobry
Co za idiotyzm spotkałem tutaj na stronie...ciekawy jestem po co takie strony zostały stworzone? Ludzie Wy naprawdę nie macie chyba żadnego zajęcia tylko latanie po Internecie z palcem w 'dupie'. Porażka. Proponuję zamiast ślęczenia godzinami przed tak bzdurnymi stronami i wpisami zamienić ten czas w porządną uczciwą pracę. Patologia społeczeństwa takiego, które zajmuje się tylko plotami a do tego jeszcze pijaństwem i łajdactwem. DzieńDobryDebile
Czyżby Pani Gabriela zawitała na forum?
-
Cytat:
Zamieszczone przez
jas_rambo
Tyle wejść na stronę odnotowała, że zaciekawiła się źródłem swojej popularności :)
Niestety zniknęły z galerii "najciekawsze" pozycje.
"Przypadek? Nie sądze!";)
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Element7th
Tyle wejść na stronę odnotowała, że zaciekawiła się źródłem swojej popularności :)
Niestety zniknęły z galerii "najciekawsze" pozycje.
"Przypadek? Nie sądze!";)
"Psipadek?"
Nie potrafisz nie pchaj się na afisz itepe itede....Chyba każdy rozsądny w miarę człowiek liczy się z odzewem, takim czy innym po opublikowaniu swoich prac.
A jak ktoś chce zbierać tylko "achy" i "ochy" to proponuje wklejać zdjęcia na fejZbuka... tam każdy wychodzi super...
-
Cytat:
Zamieszczone przez
jas_rambo
To raczej facet pisał.
-
Cytat:
Zamieszczone przez
wfal
To raczej facet pisał.
Może tak a może nie... uderz w stół...bo inaczej po co taki głupi post wstawiać
-
Cytat:
Zamieszczone przez
wfal
To raczej facet pisał.
Jakbym był Panią Gabrielą i chciałbym odsunąć od siebie podejrzenia, też bym napisał w męskiej formie:)
PS. Ktoś wie co stało się ze wspaniałym fanpejdżem "Fotograficzna ch****a z grzybnią" na FB? Bo rozpłynął się.. Przypadek?
-
Zawodowy fotograf z dużym doświadczeniem wykona usługę z każdej uroczystości w studio i w terenie, w zakresie fotografii oraz wideofilmowania po przystępnej cenie
Ogłoszenie - FOTO-VIDEO ,,
-
Cytat:
Zamieszczone przez
fred
Zawodowy fotograf z dużym doświadczeniem wykona usługę z każdej uroczystości w studio i w terenie, w zakresie fotografii oraz wideofilmowania po przystępnej cenie
Eeee, nie przesadzał bym.
Po prostu poprawnie naświetlone nudne zdjęcia. Żałosnych wpadek i przesadnej tandety odpustowej nie dostrzegam, wybitnych ujęć również...
-
Że co????? wali tandetą aż mi spojówki wypaliło. Podstawowych błędów w kadrowaniu też nie brakuje, tak jak i umiejętności posługiwania się lampą. Klasyczny foto-ziutek niewiele przewyższający poziomem foto-knyta.
-
Nie widzę żadnego sensu nad takim pastwieniem się nad czyimiś dokonaniami.
Nie ma po co tego dalej ciągnąć.