Rozumiem w takim razie, że mamy się spodziewać rezultatów jak w pamiętnym gwiazdkowym battlu: Kamil Wolski vs. Micles który się odbył ztcp 1,5 roku temu? :wink:
Wersja do druku
Obawiam się, Slider, że nie do końca rozumiesz motto. Ale cóż, każdy ma prawo do własnej "drogi" w tej mierze, nie inaczej.
Ok, skoro jest miesiąc czasu, to wejdę w to ;-), niech będzie.
1. Sergiusz
2. Zaitsev
3. Dindek
4. Smile
5. ElSor
6. Kolaj
7. zieli33
8. michael_key
9. trzeszcz6
10. Ernest
11. SWD
12. tomekqrrr
13. patyn
14. hudant
15. barman_pl
16. brs
17. Mellan
Hmm są 2drogi tego battla - albo będzie mega ciekawie, albo totalna porażka. W sumie bo ilości uzytkowników i nie sprecyzowanej tematyce zapowiada się to na coś w stylu "zdjęcie miesiąca"
W sumie co mi szkodzi :-D Zawsze byłem za tym, aby na tym forum było więcej zdjęć a mniej pitolenia, narzekania i onanizowania :-P
1. Sergiusz
2. Zaitsev
3. Dindek
4. Smile
5. ElSor
6. Kolaj
7. zieli33
8. michael_key
9. trzeszcz6
10. Ernest
11. SWD
12. tomekqrrr
13. patyn
14. hudant
15. barman_pl
16. brs
17. Mellan
18. Goomis
1. Sergiusz
2. Zaitsev
3. Dindek
4. Smile
5. ElSor
6. Kolaj
7. zieli33
8. michael_key
9. trzeszcz6
10. Ernest
11. SWD
12. tomekqrrr
13. patyn
14. hudant
15. barman_pl
16. brs
17. Mellan
18. Goomis
19. Pank
1. Sergiusz
2. Zaitsev
3. Dindek
4. Smile
5. ElSor
6. Kolaj
7. zieli33
8. michael_key
9. trzeszcz6
10. Ernest
11. SWD
12. tomekqrrr
13. patyn
14. hudant
15. barman_pl
16. brs
17. Mellan
18. Goomis
19. Pank
20. Parteq
Do rownego rachunku.
Przez chwilę się wahałem czy nie wziąć udziału, przemyślałem to i:
widzę że Sergiusz jednak potrafi na siebie uwagę zwrócić - ten to potrafi, nie ma co.....
Sergiuszu, powinieneś pracować w PR jakiejś dużej firmy, myślę że zarabiałbyś grube pieniądze.
Ten battle to świetny marketingowo-wizerunkowy ruch z Twojej strony - udało Ci się jakby "odwrócić uwagę" od faktu, że ludzie w 90 % tutaj Cię nie lubią, że piszesz te swoje pierdoły, że jesteś gawędziasz itd. - z zdjęć robić TOTALNIE nie potrafisz - i jeszcze zrobiłeś z tego przedstawienie w postaci tego wątku - szczerze gratuluję ! Obróciłeś wszystko w dobry żart ! Brawo !
Szkoda tylko, że Twoje "wystąpienie" zbiegło się z wymarciem naprawdę ciekawego i trudnego wątku - czyli battle Miclesa - "reportaż ślubny 60 zdjęć" - to mógł być naprawdę ciekawy battle, trudny i wymagający.
No cóż, podobno teraz takie czasy że trzeba po prostu BYĆ, nie ważne jak i gdzie, w jakim stylu.
Sergiuszu, jeszcze raz gratuluję, a reszcie użytkowników życzę miłej zabawy.
Jeszcze tylko ostatnie pytanie... :) Ile zdjęć - rozumie że jedno?
1. Sergiusz
2. Zaitsev
3. Dindek
4. Smile
5. ElSor
6. Kolaj
7. zieli33
8. michael_key
9. trzeszcz6
10. Ernest
11. SWD
12. tomekqrrr
13. patyn
14. hudant
15. barman_pl
16. brs
17. Mellan
18. Goomis
19. Pank
20. Parteq
21. KarolJ
1. Sergiusz
2. Zaitsev
3. Dindek
4. Smile
5. ElSor
6. Kolaj
7. zieli33
8. michael_key
9. trzeszcz6
10. Ernest
11. SWD
12. tomekqrrr
13. patyn
14. hudant
15. barman_pl
16. brs
17. Mellan
18. Goomis
19. Pank
20. Parteq
21. KarolJ
22. polm
nie czaję zupełnie o co chodzi, ale
1. Sergiusz
2. Zaitsev
3. Dindek
4. Smile
5. ElSor
6. Kolaj
7. zieli33
8. michael_key
9. trzeszcz6
10. Ernest
11. SWD
12. tomekqrrr
13. patyn
14. hudant
15. barman_pl
16. brs
17. Mellan
18. Goomis
19. Pank
20. Parteq
21. KarolJ
22. polm
23. ppawcio
Na spory gulasz się zanosi :) kilka ankiet, a do piątku jeszcze jest czas...
Patrz, jak pamięta, hehe :D
1. Sergiusz
2. Zaitsev
3. Dindek
4. Smile
5. ElSor
6. Kolaj
7. zieli33
8. michael_key
9. trzeszcz6
10. Ernest
11. SWD
12. tomekqrrr
13. patyn
14. hudant
15. barman_pl
16. brs
17. Mellan
18. Goomis
19. Pank
20. Parteq
21. KarolJ
22. polm
23. ppawcio
24. micles
A miała być fajna zabawa..;)
No własnie sie zastanawiam, czy prezentuje wystarczający poziom, zeby móc brac udział w battlu, gdzie jest rowniez Micles...
Może spójrz na to z drugiej strony.
To może profilaktycznie uznam, że nie jestem godzien i poproszę o wypisanie mnie z listy.
Może coś nie tak napisałem ale poziom tego jak i innego battla oceniają użytkownicy oddający głosy. I jest jeszcze coś czego nie piszę bo może odkryje to ktoś inny.
Tutaj raczej będzie się liczył temat, zawartość, pomysł. Z tym u mnie nie aż tak dobrze jakby się wydawało, także ja absolutnie nie liczę na miejsce w pierwszej dziesiątce... Tym bardziej że temat taki dość niejednoznaczny.A co moja obecność na liście zmienia? Po prostu będzie jeden gniot więcej..."Lustrzanka" dla pierwszych dziesięciu osób?
Nie, nie, żadnych lustrzanek. Temat dowolny jest najtrudniejszym tematem. Asekuranci zawsze mają najwięcej do powiedzenia, mimo że nie wezmą udziału w walce. Mam na myśli wypowiedź allxages
Oj Sergiusz, dobra taktyka - podstępne zachęcanie i podjudzanie do wzięcia udziału w battle'u - dajesz radę :D
Nigdy w życiu! Ale jak ktoś parę postów w tym wątku napisał to widać, że ma ochotę ale się boi. Ja też jak bym nie założył tego wątku to miałbym obawy dopisać się do listy.
A co, myślisz, że rezultaty tego battle'a będą nową listą hierarchii użytkowników CB? Jak będę nisko, to zwalę winę na to, że był to battle jednozdjęciowy i do tego beztematowy. Tutaj dużą rolę stanowi tak jak powiedziałem pomysł i wybór foty, a także podpasowanie się pod publikę, która będzie głosować, co też jest czasami ciężkie...
A Micles już się usprawiedliwia. Zamiast marudzić do roboty się weź.
Jeśli ja będę nisko to OK wszystko będzie w porządku bo znam swoje miejsce w szeregu. Natomiast zbliżanie się do środka bo o czymś takim jak jego przekroczenie nawet nie marzę będzie budziło mój niepokój. Im gorzej tym lepiej. Popatrz na to z drugiej strony. Im lepiej...
Teraz jest tylko pytanie jak potraktować tego battle'a.
Z buta :D
:-) Wybacz Sergiuszu, myślałem o tym Battle, choć ogólnie w żadnym nie brałem udziału bo raczej mnei nie interesuje rywalizacja. Natomiast całkowicie rozmyśliłem się jak kolega micles dołączył.
Dlaczego? Wystarczy zobaczyć co się dzieje od tego momentu w tym wątku. Kończy się zabawa...
Ciekawe, ile jeszcze stron zapełnicie, znim się coś zacznie?
nie zacznie się.
ten wątek to tylko medialny szum Sergiusza.
aha, i przepraszam za wcześniejsze niecenzuralne słowa.
A jak już szalejemy to może by tak 1200pix po dłuższym boku? Jak chcecie to mnie skrytykujcie a ja i tak zwalę to na niedoświadczenie (pierwszy battle). Ale propozycja jest serio.
ja bym zaproponował prawdziwą prezentację prac w galerii - każdy przyniósłby swoje odbitki w dużym formacie.
800pix, żeby można było zamieścić zdjęcia bezpośrednio na CB.
A co mi tam :P
1. Sergiusz
2. Zaitsev
3. Dindek
4. Smile
5. ElSor
6. Kolaj
7. zieli33
8. michael_key
9. trzeszcz6
10. Ernest
11. SWD
12. tomekqrrr
13. patyn
14. hudant
15. barman_pl
16. brs
17. Mellan
18. Goomis
19. Pank
20. Parteq
21. KarolJ
22. polm
23. ppawcio
24. micles
25. eminesia
Przypominam, że to właśnie dzisiaj trzynasty i piątek. Dzisiaj zamykamy listę chętnych do battla. Jak wybije północ.
O mało co a by mnie ominęło a to powinna być przednia zabawa. :-)
1. Sergiusz
2. Zaitsev
3. Dindek
4. Smile
5. ElSor
6. Kolaj
7. zieli33
8. michael_key
9. trzeszcz6
10. Ernest
11. SWD
12. tomekqrrr
13. patyn
14. hudant
15. barman_pl
16. brs
17. Mellan
18. Goomis
19. Pank
20. Parteq
21. KarolJ
22. polm
23. ppawcio
24. micles
25. eminesia
26. Janusz Body
spróbuję :)
1. Sergiusz
2. Zaitsev
3. Dindek
4. Smile
5. ElSor
6. Kolaj
7. zieli33
8. michael_key
9. trzeszcz6
10. Ernest
11. SWD
12. tomekqrrr
13. patyn
14. hudant
15. barman_pl
16. brs
17. Mellan
18. Goomis
19. Pank
20. Parteq
21. KarolJ
22. polm
23. ppawcio
24. micles
25. eminesia
26. Janusz Body
27. TP
1. Sergiusz
2. Zaitsev
3. Dindek
4. Smile
5. ElSor
6. Kolaj
7. zieli33
8. michael_key
9. trzeszcz6
10. Ernest
11. SWD
12. tomekqrrr
13. patyn
14. hudant
15. barman_pl
16. brs
17. Mellan
18. Goomis
19. Pank
20. Parteq
21. KarolJ
22. polm
23. ppawcio
24. micles
25. eminesia
26. Janusz Body
27. TP
28. hanyzewski
Patrząc na ilość chętnych proponuję jednak jedno zdjęcie. No i powinno być zrobione pomiędzy 14-tym sierpnia a 9-tym września - szuflandia odpada :-) - przynajmniej będzie okazja ruszyć d... z domu :-) No ale niech Sergiusz jako wyzywający zdecyduje. :-)