Łooo... a wyniki mnie zaskakują w sumie :P
Wersja do druku
Łooo... a wyniki mnie zaskakują w sumie :P
Myślałem, że się bardziej postaracie, jak dla mnie bez ochów i achów. Wiem, które są Miclesa, bo widziałem na zdjęciach u innego kolegi gdzie stałeś.
naprawdę nic lepszego do prezentacji nie macie? Poza dziewczynami strzelającymi z sikawki to poprostu nędza. To są juwenalia czy stypa? Sam siedziałem przy fotografii trzech juwenaliów warszawskich z rzędu i to co prezentujecie to jakaś mizeria. Liczą się bawiący ludzu, atmosfera uchwycona albo śmieszna mina a tutaj jest reporterka z niskiej półki.
nie jestem reporterem, wiec to nawet nie reporterka:)
To forum jest po prostu czaderskie :D Co nie wrzucisz jest beeeeeeeeeeeeeee, no chyba że jesteś wśród powszechnie uznawanej elity, wtedy wszystko jest łałłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłł łłłłł...
Ok, już się nie odzywam.
ja wiem z czym problem - zdjęcia sa tylko z pochodu, a nie z całości juwenaliów.. ot fakt
szkoda, że 1. zestaw b&w
źle nie jest, to z psikawką i śpiącym na chodniku jakoby klimat oddają:) ktoś może robił zdj na flash mobie na poduszki w Poznaniu? może z tego battla?;>
pozdrawiam
moim zdaniem prace nie są na równym poziomie. Wydaje mi się także, że zagłosowałem na Miclesa, ale to się za tydzień okaże :)
zagłosowałem.
druga fota z 2 zestawu - fajna, bo zamyka gębę, uchwycona chwila.
Reszta raczej cienka.... :-/
Ten battle rownolegly jest duzo fajniejszy, ale i w tym zaglosowalem :)
Ja rowniez zaglosowalem, aczkolwiek nie zdradze ktory zestaw wybralem :).
Druga fota z drugiego zestawu super uchwycony moment.
Nędza straszna.
Nie wiem czy Urynalia to też Juwenalia, ale chyba tak. Szkoda, że kolega djk nie chciał przywalczyć w tym battlu (i dla czepialskiego m, powiem że wiem że to battle o poznańskich juwe). Anyway, rzućcie sobie oczkiem na jego galerie w tym temacie:
http://canon-board.info/showthread.php?t=64468
Impreza imprezie nierówna. Fakt, zdjęcia świetne, ale sugeruję nie porównywanie ich do tych naszych.
No nie zdaję. Za głupi jestem. Sory.
Ogólnie słabizna, i jeszcze ta lampa na zdjęciu 1/1 :/
Dziękuję Loome'owi za podjęcie wyzwania. Na samym początku szliśmy łeb w łeb (18:18 było kiedyśtam)!
Mój zestaw : nr 2.
Wszystkie 3 foty na FF + 28 1.8, raczej otwartej.
Fota nr 1 - prezydent Poznania podczas wymiany zdań z przedstawicielem studentów, tuż po zdaniu kluczy do miasta.
Fota nr 2 - robiona przez szybę samochodu - wbiłem się do Żuka (chyba Żuka) studenckiego (tego co jechał przed policjantkami PP właśnie.)
Fota nr 3 - obcokrajowcy robiący sobie jaja.
Z zestawu nr 1 najbardziej podoba mi się zdjęcie pierwsze - za wychwycenie ciekawego zestawienia informacji (juwenalia + slogan).
Tak jak myślałem, zagłosowałem na Miclesa. Gratuluję wygranego battla ;) Chociaż 3 zdjęcia nadal nie rozumiem. Nawet z tłumaczeniem, że obcokrajowcy się nabijają. Z czego się nabijają? Z tego, że u nas tak dużo bezdomnych czy co? Co robi reszta stojąca nad tym studentem. Nie potrafię zinterpretować tego zdjęcia. Brak mu kontekstu jak dla mnie.
Ten leżący to też obcokrajowiec. Położył się, a reszta stała wokół niego. Wydawało mi się to ciekawym tematem na zdjęcie, zważywszy na prowadzenie wzroku po nogach, aż do tematu przewodniego.
dzieki i gratuluje wygranej, chociaz pewnie nie cieszy kiedy jest tak latwo:)
mysle ze bledem bylo wybieranie zdjec i obróbka (w irfan View:p) w 5 minut.
sam bym glosował na kolorowy zestaw miclesa;)
mysle, ze to moja sprawa:)