Pewnie tak jak zawsze będę wiedział kogo są poszczególne zdjęcia, no ale cóż...
Wersja do druku
Pewnie tak jak zawsze będę wiedział kogo są poszczególne zdjęcia, no ale cóż...
Nic dziwnego skoro wiesz jaki styl zdjęć reprezentujemy. Każdy z nas ma specyficzna obróbkę. A może Czymś was zaskoczymy?
Np zamieńcie się raw-ami do obróbki, tak dla zmylenia forumowiczów :D
No właśnie, bo ja się będę starał skopiować kolegę Venomer'a pod każdym aspektem, światło obróbka, make-up garderoba( w photoshopie dorabiam popękane chodniki i dziury w jezdni ;)) - nawet znalazłem modelkę polskiego pochodzenia z typowymi słowiańskimi rysami ... dlatego tak długo zabierają mi przegotowania ;)
Tiaaa, a tu wszyscy (oprócz alto, bo ona co innego robi) przebierają nogami z niecierpliwości...
Ja jestem za leniwy nawet na przebieranie. Akurat popijam wino (cii, niemoralne). Zdrowie battlowiczów ;)
Łosz kiedy damy ankietę ;) Bo mnie nosi... Wysłałem już swoje prace.
kupe sobie zrob jak cie nosi, bosz ;]
Vitez musisz brać poprawkę na hormony i młody wiek ;)
pamiętam jak ja miałem osiemnaście lat, tak jakby to było wczoraj - ostry zapach wiosny w powietrzu, mrowienie w płucach jak po sztachnięciu się porannym papierosem, gęsia skórka i rozpierający klatkę piersiową łomot serca .. hahaha
To nie ma sensu, CB to nie miejsce na dyskusje o tym kto i w co sika.
Przymykam, gdy VanMurder i Venomer będą gotowi wątek zostanie otwarty ponownie do dyskusji o zdjęciach !
EDIT: Zgodnie z deklaracją otwieram wątek .
Drugie dwa zdjecia z 1 zestawu są super! Nie wiem komu ale gratuluję i zadroszczę....
Nie postarałeś się Van :P
jak na wolną amerykankę to nie za bardzo jest z czego wybierać. 1 zestaw pierwszego setu chyba najciekawszy, 2gi z tego setu to z metra cięte, modelka ratuje bo ładna i ufryzowana. 1wszy set z 2giego zestawu to zwykły stockowy zestaw za 5 dolarów (chętnie takie kupuję ), natomiast w drugim jest jakaś historia ale chyba mocno naciągana, albo ja nie zrozumiałem i specjalnie dla mnie powinny być podpisy.
Dla mnie nie ma większej przewagi jednego nad drugim, dlatego nie zagłosuje, ale 1 set 1 zestawu sam się broni i jest moim faworytem, nawet nie boli mnie ten GRZYB :P
Hej hej były zasady jasno określone na początku wątku. Zdjęcia czerpiące głęboko z fashion. Van i ja nie nie mieliśmy żadnych dodatkowych reguł. Czyli wolność wyboru i interpretacji, tak samo jak obróbki. Można było zmieniać całe zdjęcia, doklejać i modyfikować, stemplować i usuwać. Wyszło tak jak wyszło. Ja przepraszam, że nie spełniliśmy Twoich oczekiwań ;)
bardzo podoba mi się 2 z dwójki...historia...właśnie...tylko trochę ciemne te włosy ale i tak super...chcialabym robić takie zdjęcia....z historią...
Genialne jest 2 z 1 i 1 z 2 najlepiej aby ten zestaw był razem , trudny wybór no ale cóż trzeba zagłosować , piękne prace ...
Mnie również, zwłaszcza silny kontrast zestawień. Dobrze, bo pobudza odbiorcę pracy do zastanowienia i budowania wydarzeń w jego własnej wyobraźni. Może nad charakteryzacją (cięć) dało by się popracować ale i tak po oczach bije! Z pierwszego zestawu emanuje natomiast taki spokój słowiańskiej urody, że ciężko się zdecydować.
Ta czystość w 2 z 1 zestawu.... ;-D
Hmm po jednym z użytkowników spodziewałem się czegoś więcej. Spodziewałem się, że wgniecie mnie w siedzenie. Jestem gotów zawalczyć ze zwycięzcą .
może mi ktoś podpowiedzieć gdzie szukać pojedynkowych zdjęć?
przejrzałem cały wątek i nic...
W dziale battle powinna być ankieta, tam znajdziesz zdjęcia.
mnie za to podoba się historia z zestawu 2. Ale i tak łatwo wyczuć które czyje :-)
najchetniej zagłosował bym na zestaw: 2 z 1 i 2 z 2 są fajne ...
No to teraz, jak ktoś miał wątpliwości które czyje zdjęcia, to juz nie ma żadnych ;-D
przygotowac kisiel?:>
Van Murder chcialbym zaproponowac Ci pojedynek na zdjecie studyjne z wykorzystaniem wizazysty :-) ostatnio jestem zmeczony samymi pieknosciami i trzeba je jakos doprawic :D
1) technika, obrobka dowolna
2) ilosc zdjec do dogadania ale mysle ze 2 gora 3
3) moze byc jedna lub wiecej dziewczyn (pardon mezczyzni takze)
4) czas wykonania bez znaczenia
proszę proszę, jak młodzież poczuła przypływ mocy...
http://www.youtube.com/watch?v=JEsHUel04dY
w cyklu " i ty możesz pokonać Vanmurdera"...
stawiam 5taka na Vana.
Dziękuję Van za wspaniałego battle ;) Było ciekawie i emocjonująco niemal do końca.
Polecam się na przyszłość jeśli chodzi o battle. Na razie pasuję bo mnie uczelnia wykończy...
Oba zestawy zdjęć są wspaniałe, ale mi do gustu przypadł ten drugi. Dziewczyna ze słuchawką i przed lustrem (lewe) super.
Ale archeologia :P
10 m-cy mija a emocje jeszcze nie całkiem opadły :-)