Strona 1 z 10 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 93

Wątek: [Battle] VanMurder Vs Venomer (wolna amerykanka)

Mieszany widok

Uzależniony Awatar VanMurder

Domyślnie [Battle] VanMurder Vs Venomer (wolna amerykanka)

VanMurder Vs Venomer - Wolna Amerykanka czyli - wszystkie chwyty dozwolone... może z wyjątkiem zdjęć z szuflandi, prze-kadrowanych, pod szlifowanych starych fot etc.
    - najlepiej zęby zdjęcie było fizycznie "pstryknięte" po umieszczeniu niniejszego postu

Co ty na to? podnosisz rękawicę?
    Jako wyzwany do pojedynku, decydujesz oczywiście o tematyce battle i ustatalsz dodatkowe zasady ...

zapraszam

V.

Coś już napisał Awatar venomer
    Miasto
    A, A

Domyślnie

Ok ja podejmuję wyzwanie. Proponuję klasycznie w studio, beauty z hard porami, lub fashiona w plenerze w studio.

Nowe zdjęcia z nową modelką, tak by nikt nie mógł się zorientować kto jest kto :P

Nie wiem ile mi to zajmie, ale sądzę, że 2 tygodnie wystarczą?
    Moje skromne portfolio.
    Mój fecebook'owy profil
    ""Artysta czy nie, fotograf zawsze jest sensualistą. Wzrok porusza się w świecie uczuć, a nie intelektualnych dywagacji""

Uzależniony
    Miasto
    Dolina Lina Na A

Domyślnie

To chyba troszku jak walka Dawida z Goliatem pod względem umiejętności, ale to, że temat wybrany przez Venomera staje się być bardziej wyrównane.
    Jak co to na zwycięzce czakem
    Edit:
    Albo i nie ! Chcę teraz z wami powalczyć. Jeżeli to wolna amerykanka jestem przekonany, że możecie mieć problemy z pokonaniem mnie
    He He !
    Ostatnio edytowane przez kucza21 ; 28-03-2009 o 14:01

Bywalec
    Miasto
    Bydgoszcz

Wink

To może w czwórkę?

Proponuję sztuk dwie - zdjęcia. Jedną ze studia, a drugą z pleneru Ewentualnie niech jest to jedna i ta sama modelka :rolleyes:
    .

Coś już napisał

Domyślnie

Hehehe, to się krew poleje ;-D Nie chcę tego przegapić ;-D
    Agnieszka
    5dmk2, 40D, C17-55/2.8, C 50/1.8, C 85/1.8, C70-200/4L Samyang 8mm, 430EX, 580EX II

Pełne uzależnienie Awatar wojkij
    Miasto
    Meksyk Europy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kucza21 Zobacz posta
    Chcę teraz z wami powalczyć.
    Cytat Zamieszczone przez CrazyEyesDogg Zobacz posta
    To może w czwórkę?
    Z całym szacunkiem - ale dlaczego się za przeproszeniem z butami wciskacie do prywatnego "pojedynku"? Macie ochotę to zróbcie otwartego battla i tam się zapisujcie - założyciel tematu miał jasne założenia co widać po tytule wątku... :cool:

Bywalec
    Miasto
    Bydgoszcz

Wink

Cytat Zamieszczone przez wojkij Zobacz posta
    ale dlaczego się za przeproszeniem z butami wciskacie do prywatnego "pojedynku"?
    Czasami tak lubimy... ^^

Będzie chyba po prostu ciekawiej Każdy pokaże swoje podejście do tego tematu

Niech się wypowie autor 'bajtla'
    .

Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Nie chce się wpieprzać z buciorami ale tytuł jest jasny i tak pozostanie ciekawiej

Czekam z niecierpliwością
    EOS 30d + EF 50/1.4 USM + EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 II

Cenzor Awatar MacGyver
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Battle, ostatnimi czasy, największe emocje budzą przed opublikowaniem zdjęć, potem jakoś wszystko cichnie :rolleyes:
    Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj

Pełne uzależnienie Awatar Slider

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MacGyver Zobacz posta
    Battle, ostatnimi czasy, największe emocje budzą przed opublikowaniem zdjęć, potem jakoś wszystko cichnie :rolleyes:
    No co się dziwisz? Nasi rodzimi kibice pilkarscy też krzyczą najgłośniej ze wszystkich.. do czasu pierwszej połowy..:rolleyes:

Jeśli jeden z was pokaże kawałek piersi tudzież pośladka a drugi tylko ramiona to zwycięzce będzie można ogłosić od razu
    Hmm.. to jeszcze od kształtu tego pośladka.. IMHO nie może być zbyt "wylewny" Poza tym nie kazdy lubi piersi.. Jak Van zapoda jakąś urodziwą bosą niewiastę, skąd wiesz ilu fetyszystów znajdzie się na forum..

Pozdrawiam

PS: Dobry battle, dobra obstawa, czekam z niecierpliwoscią na zdjęcia:-)
    Canon PowerShot S3 IS, Canon Lens 36-432mm f/2.7-f/3.5 IS USM, dekieLek na obiektyw, pasek, Lampa wbudowana SpeedLite, VeLbon CX200, Literatura, Karty pamięci SanDisk uLtra III 2.0 GB, Adapter, CoreL Paint Shop Pro Photo X2, Lenspen mini Pro.

Strona 1 z 10 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów