ja też coś wrzuce
i kilka BW
Wersja do druku
ja też coś wrzuce
i kilka BW
luter schody w BW super.....ale aż się prosi o więcej góry ;)
Jak jjaa żałuuuuujęęęę
bardzo fajne miejsce, fajne fotki je pokazujące. MMSilesia tez organizuje tego typu plenerki (m.in. ostatni na Nikiszu). Szkoda, że czas i lokacja dość mocno ogranicza, bo chciałoby się być na każdym, szczeglnie gdzieś dalej, w miejscach których się nie zna i o których się nie słyszało do tej pory. Pozdro dla wszystkich MMPlenerowiczów ;)
jak wrzucić na MMłódź fotki? bo coś chyba źle robię
Bardzo dobry materiał pokazaliście. :)
Uznanie i szacunek.
Żałuję, że mnie to ominęło.
Nooo analog, nareszcie nie testy ;)
Niezły materiał, najbardziej ostatnie mi podchodzi.
Z ciekawości czym pstrykałeś?
testy to podstawa,dzięki temu opanowałem szybkie wymiany obiektywów "na kolanie",zdjęcia jak zwykle T90,Kodak Color plus 200 ,i skany w 2400dpi i mnóstwo plamkowania ,bo jak zawsze dostałem na materiale miliony farfocli przez złe wypłukanie filmu.Na plener zabrałem takiego garba jak nasz filmowy Leszek,nawet q. statyw wziąłem i wężyk,drugie body z B&W którego absolutnie nie uzyłem,choć miałem zamiar ,ale był tam klimat tak smutny że nawet na kolor za smutny.Obiektywy FDn28/2,8 , FDn50/1,4 ,FD300/5,6 SSC ,zdjęcia szykowałem do pokazania w szerokości 800px ,ale fotosik mi zmniejszył do 500px i są chyba teraz troche przeostrzone .
Analogforever: no to tak jak moje, moje fotki flickr też kondensuje do tego rozmiaru :(
Ale mimo tego bardzo ładne te Twoje zdjęcia :)
Blackrado - dzięki, Twoje też są super, i widzę, że kwiatek jednak się spodobał ;)
Nooo analog rządzi ;p
miło mi bardzo że Wam przypadło do gustu moje spojrzenie w tym dniu.
Analog rządzi jeszcze niestety ,ale jest pracochłonny coraz bardziej (z przyczyn zależnych od laboludków)
7 lutego - Foto Dej afterparty w Cape Horn, ktoś sie wybiera? :)
http://www.mmlodz.pl/meeting/6715/7+...apraszamy.html
tam znajdziecie szczegóły zaproszenia na Foto Dej After Party - ja niestety też odpadam, gdyż mnie dopadło... i leżę
ale na serwisie MM w przyszłym tygodniu będzie ogłoszony kolejny plener fotograficzny Foto Dej w ... - i to ma na razie zostać niespodzianką i miłym zaskoczeniem :D
znalazłem coś takiego:
http://www.fototv.pl/newsy/wydarzeni...ektrownia.html
oczywiście to nie moja praca, ale jestem pod wrażeniem!
(zwracam uwagę na czerwono-żółte strzałki prowadzące do kolejnych pomieszczeń!)